Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vesihuoneet ja alitajunta

lauantai 20.1. klo 12:00 - 15:30

12€ – 20€

Paula Parjo pitää esitelmän Suomen Astrologisen Seuran 2024 tammikuun kuukausitapahtumassa. Hän kertoo luennollaan vesihuoneista ja niiden yhteydestä alitajuntaan. Esitelmässä paneudutaan vesihuoneiden yleisiin tulkintoihin, niiden salatumpiin psykologisiin tekijöihin, planeettoihin ja transiitteihin, sekä solmuihin. Luennon tavoitteena on avata kuulijoille vaikeammin ymmärrettävien vesihuoneiden merkitystä kartalla.

“Miksi?” on usein kysytty kysymys tutkiessa omaa astrologista syntymäkarttaa. Tämä esitelmä vastaakin näihin kysymyksiin, kuten

  • Miksi tunnen ja toimin kuten teen?
  • Miten voin tutkia tiedostamattoman mieleni salattuja tunteita, tarpeita ja motivaatioita?

Tutkimalla erityisesti vesihuoneita, voimme saada käsityksen siitä, mitkä teemat alitajunnassamme vaikuttavat elämäämme ja kehitykseemme. Vesihuoneiden teemat heijastuvat tiedostamatta usein myös ympäristöön ja ihmissuhteisiin, mistä syystä niiden tiedostaminen on tärkeää.

Paula Parjo on paitsi pitkän linjan astrologian harrastaja, jo vuosia ammattiastrologina ja fengshui-konsulttina toiminut kiinalaisen metafysiikan ammattilainen. Länsimaiseen astrologiaan hän tutustui jo 1980-luvulla, sen jääden taka-alalle hurahduttuaan kiinalaiseen metafysiikkaan vuonna 2008. Vuosi 2020 palautti hänet takaisin juurilleen, länsimaisen astrologian pariin. Tulkintoja tehdessäni Paula käyttää rinnakkain useita eri menetelmiä saadakseen laajemman ja kattavamman käsityksen syntymäkartasta kokonaisuutena.

 

Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 4.2.2024 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen muutaman päivän sisällä.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. (Yhdistyksen kunniajäsenet ja toimihenkilöt ilmoittautuvat klikkaamalla tätä linkkiä.)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
lauantai 20.1.
Aika:
12:00 - 15:30
Hinta:
12€ – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!