Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Venus ja Mars parisuhteessa

20-10-2018 klo 12:00 - 13:45

10€ – 15€

Luennolla käsitellään Venuksen ja Marsin teemoja rakkauden ja erotiikan vuoroleikkina parisuhteessa. Tässä vuoroleikissa Venus edustaa rakkautta ja Mars himoa.

Luennoitsija Jyri Kallio on harrastanut astrologiaa 27 vuotta. Hän on ollut kiinnostunut eri rajatiedon alueista, joten hänen astrologinen näkemyksensä pohjautuu henkisyyteen, karmaan ja sielunvaellukseen. Hän on pitänyt kursseja ja pienryhmiä etupäässä pääkaupunkiseudulla. Jyri on ollut Suomen Astrologisen Seuran puheenjohtajana.

Etukäteen tapahtumaan ilmoittautuneilla ja maksaneilla on mahdollisuus osallistua esitelmään internet-lähetyksen kautta sekä kuunnella sen raakatallenne kahden viikon ajan esitelmän jälkeen.

Imoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina “Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

—  Tämä ja luento Ajan syklisyys järjestetään samana päivänä peräkkäin. Samalla hinnalla pääsee osallistumaan molempiin luentoihin.  —

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
20-10-2018
Aika:
12:00 - 13:45
Hinta:
10€ – 15€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!