Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Veenuksen paluu

22-01-2022 klo 12:00 - 14:00

Vapaa – 20€

Emilia Aho pitää Suomen Astrologisen Seuran 2022 tammikuun kuukausiesitelmän Veenuksen paluusta. Emilia kertoo, että tämä esitelmä antaa avaimia ihmissuhteiden, sosiaalisten tilanteiden ja tapahtumien sekä taloudellisten suhdanteiden ymmärtämiseen.

Esitelmän aikana perehdytään Veenuksen paluiden tulkintaan, käydään läpi mitä kartoilta kannattaa katsoa sekä tarkastellaan Veenuksen aspekteja ja transiitteja omalle paluulleen.

Emilia astui astrologian maailmaan jo 1980-luvun puolivälissä. Alkujaan Aurinkomerkeistä lähtenyt harrastus johdatti hänet synastrian kautta Auringon ja sitten myös muiden planeettojen paluukarttojen tulkintaan. Emilia pitää astrologista blogia, luennoi ja pitää kursseja sekä tekee tulkintoja astrologiasta. Astrologia on hänelle rakas harrastus muun elämän ohessa ja kutsuukin siksi itseään mieluummin astrologistiksi kuin astrologiksi.

 

HUOM! Tähän esitelmään voit osallistua ainoastaan Internetin kautta.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä verkkoselaimen kautta. Tuettuja verkkoselaimia ovat ainakin viimeisimmät päivitetyt versiot seuraavista verkkoselaimista: Google Chrome, Microsoft Edge, Safari ja Firefox.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen sunnuntaihin 6.2.2022 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään ennakkoilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. SAS ry:n kunniajäsenille tapahtuma on ilmainen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
22-01-2022
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
Vapaa – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vain nettilähetys
Suomi

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!