Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU – Veedinen parisuhdeastrologia

25-04-2020 klo 12:00 - 15:30

Vapaa – 15€

Luonnoitsijat joutuivat valitettavasti perumaan viime hetkellä tämän huhtikuun esitelmätilaisuuden koronavirustilanteen eristäytymistoimien takia. Luento yritetään järjestää uudelleen syksyllä 2020. 

Lauantaiksi 25.4. järjestetään korvaava luento, jonka ilmoittautumissivun linkki on tässä. Veedinen parisuhdeastrologia  -luentoon ilmoittautuneihin otetaan erikseen yhteyttä sähköpostilla mahdollista osallistumismaksun palautusta varten.

—–

Saara Turpeinen ja Ossi Viljakainen pitävät Suomen Astrologisen Seuran 2020 huhtikuun kuukausiesitelmän aiheesta Veedinen parisuhdeastrologia. Esitelmä koostuu alla olevista aihealueista:

 • Lyhyt johdatus veediseen astrologiaan ja sen periaatteisiin
 • Veedinen astrologia avaa yksilön ja parin parisuhdekarman
 • Potentiaalisten kumppaneiden yhteensopivuuden määrittäminen pistein
 • Veedinen parisuhdeastrologia selittää puolisoiden välisen vuorovaikutuksen yksityiskohtaisesti
 • Mahdollistaa tapahtumien ajoittamisen mm. potentiaalinen suhteen alkamisajankohta
 • Auttaa havaitsemaan hyvät / haastavat ajat suhteen kannalta

Saara Turpeinen on Jooga / meditaatio-opettaja ja on opiskellut Veedistä astrologiaa vuosia eri opettajien johdolla ja opiskelee nykyään Pt. Sanjay Rathin traditiossa. Saara on erikoistunut erityisesti parisuhdeastrologiaan.

Ossi Viljakainen on tunnettu Ayurvedisen lääketieteen harjoittaja ja toimii opettajana Suomen Ayurveda-Instituutissa. Hän pyörittää Ayurvedaklinikkaa Helsingin Töölössä. Ossi on myös Veedinen astrologi.

 

HUOM! Tähän esitelmään voit osallistua ainoastaan Internetin kautta.

 • Ohjeet Internet-lähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja eräpäivään mennessä maksaneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
 • Jos maksat osallistumismaksun eräpäivän jälkeen, niin saat linkin tapahtuman lähetystallenteeseen muutaman päivä tapahtuman jälkeen.
 • Nettilähetystä pystyy seuraamaan Google Chrome  -internetselaimella tai Zoom-videoneuvotteluohjelmalla.
 • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin lähetystallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. S.A.S. r.y.:n kunniajäsenille tapahtuma on ilmainen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
25-04-2020
Aika:
12:00 - 15:30
Hinta:
Vapaa – 15€

Tapahtumapaikka

Vain nettilähetys
Suomi

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!