Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Veedinen parisuhdeastrologia

17-10-2020 klo 12:00 - 15:00

Vapaa – 18€

Saara Turpeinen ja Ossi Viljakainen pitävät Suomen Astrologisen Seuran 2020 lokakuun kuukausiesitelmän aiheesta Veedinen parisuhdeastrologia. Esitelmä koostuu alla olevista aihealueista:

 • Lyhyt johdatus veediseen astrologiaan ja sen periaatteisiin
 • Veedinen astrologia avaa yksilön ja parin parisuhdekarman
 • Potentiaalisten kumppaneiden yhteensopivuuden määrittäminen pistein
 • Veedinen parisuhdeastrologia selittää puolisoiden välisen vuorovaikutuksen yksityiskohtaisesti
 • Mahdollistaa tapahtumien ajoittamisen mm. potentiaalinen suhteen alkamisajankohta
 • Auttaa havaitsemaan hyvät / haastavat ajat suhteen kannalta

 

Saara Turpeinen on Jooga / meditaatio-opettaja ja on opiskellut Veedistä astrologiaa vuosia eri opettajien johdolla ja opiskelee nykyään Pt. Sanjay Rathin traditiossa. Saara on erikoistunut erityisesti parisuhdeastrologiaan.

 

 

 

 

 

Ossi Viljakainen on tunnettu Ayurvedisen lääketieteen harjoittaja ja toimii opettajana Suomen Ayurveda-Instituutissa. Hän pyörittää Ayurvedaklinikkaa Helsingin Töölössä. Ossi on myös Veedinen astrologi.

 

 

 

 

 

 

Tapahtumapailla tilaan mahtuu koronarajoitusten takia ainoastaan noin 15 henkilöä ja tämän takia tapahtumaan on ennakkoilmoittauduttava. Ilmoittautumisen yhteydessä sinun on päätettävä oletko tulossa kuuntelemaan luentoa tapahtumapaikalle, vai osallistutko tapahtumaan suoran nettilähetyksen kautta. (Nettilähetykseen ei ole osallistujamäärälle rajoituksia.) 

Kun ilmoittaudut ja maksat tämän tapahtuman maksutietoihin merkittyyn eräpäivään mennessä pystyt kuuntelemaan tämän luennon suoran internet-lähetyksen kautta sekä sen lähetystallenteen kahden viikon ajan luennon jälkeen. Kunniajäsenille tapahtuma on ilmainen. 

Huomioithan nämä tästä kuukausiesitelmästä:

 • Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella vaikka olisit tulossa kuuntelemaan esitelmää tapahtumapaikalle.
 • Ohjeet Internet-lähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja eräpäivään mennessä maksaneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
 • Jos maksat osallistumismaksun eräpäivän jälkeen, niin saat linkin tapahtuman lähetystallenteeseen muutaman päivä tapahtuman jälkeen.
 • Nettilähetystä pystyy seuraamaan Google Chrome  -internetselaimella tai Zoom-videoneuvotteluohjelmalla.
 • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin lähetystallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17-10-2020
Aika:
12:00 - 15:00
Hinta:
Vapaa – 18€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!