Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suomen progressiivinen Kuu Ravussa

23-01-2021 klo 12:00 - 16:00

Vapaa – 20€

Johanna Karpov pitää Suomen Astrologisen Seuran 2021 tammikuun kuukausiesitelmän, jossa perehdytään Suomen progressiiviseen kuuhun Ravussa.

Helmikuun alussa Suomi siirtyy omaan rapuaikaansa, ja samalla me kollektiivitasolla siirrymme talvisodan aikaan. Se mitä tämä merkitsee Suomen politiikalle ja suomalaisille, voidaan katsoa progressiivisen Kuun siirtymien kautta ja arvioida tulevaisuutta sen perusteella. Johanna käy läpi Suomen historiaa ja rapuaikojen poliittisia päätöksiä, jotka kertaantuvat ajassa.

Esitelmä kestää noin 14:30 asti, jonka jälkeen vapaata keskustelua.

Johanna Karpov on progressiivisen Kuun liikeisiin perehtynyt astrologi ja homeopatian opiskelija. Johanna on monelle TV:stä tuttu. Viime vuonna häneltä ilmestyi Astrologian oppaasta uusintapainos nimellä Astrologian lähteillä.

—-

Tapahtumapailla tilaan mahtuu koronarajoitusten takia ainoastaan noin 10 henkilöä ja tämän takia tapahtumaan on ennakkoilmoittauduttava. Ilmoittautumisen yhteydessä sinun on päätettävä oletko tulossa kuuntelemaan luentoa tapahtumapaikalle, vai osallistutko tapahtumaan suoran verkkolähetyksen kautta. (Verkkolähetykseen ei ole osallistujamäärälle rajoituksia.) 

Kun ilmoittaudut ja maksat tämän tapahtuman maksutietoihin merkittyyn eräpäivään mennessä pystyt kuuntelemaan tämän luennon suoran verkkolähetyksen kautta sekä sen lähetystallenteen kahden viikon ajan luennon jälkeen. Kunniajäsenille tapahtuma on ilmainen. 

Huomioithan nämä tästä kuukausiesitelmästä:

  • Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella vaikka olisit tulossa kuuntelemaan esitelmää tapahtumapaikalle.
  • Ohjeet verkkolähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja eräpäivään mennessä maksaneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Jos maksat osallistumismaksun eräpäivän jälkeen, niin saat linkin tapahtuman lähetystallenteeseen muutaman päivä tapahtuman jälkeen.
  • Nettilähetystä pystyy seuraamaan Google Chrome  -internetselaimella tai Zoom-videoneuvotteluohjelmalla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin lähetystallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
23-01-2021
Aika:
12:00 - 16:00
Hinta:
Vapaa – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!