Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sukuni salat

lauantai 24.4. klo 12:00 - 14:00

Vapaa – 20€

Sirpa Karhu pitää Suomen Astrologisen Seuran 2021 huhtikuun kuukausiesitelmän, jossa perehdytään sukujen läpi kulkeviin teemoihin ja miten näitä teemoja voidaan tutkia astrologiselta kartalta. Aiheena ovat siis sukujen salat.

Esitelmässä käydään läpi aihetta seuraavista näkökulmista:

 • Aurinko ja tietoisuuden kehittyminen
 • Kuu ihmissuhteitten kuvaajana
 • Auringon ja Kuun keskinäinen rooli
 • Miten tietyt teemat kulkevat sukupolvelta toiselle
 • Läheisyys vs. vapaus teema

Sirpa Karhu on taiteilija, taideterapeutti ja astrologi. Astrologia ja taide on kulkenut harrastuksena lapsuudesta asti. 90-luvun puolivälissä astrologian opiskelusta tuli intensiivistä. Sirpa valmistui ekspressiiviseksi taideterapeutiksi kansainvälisestä 4,5-vuotisesta koulutusohjelmasta vuonna 2002 ja siitä lähtien hän on toiminut päätoimisesti taideterapeuttina ja ohjannut taideterapiaryhmiä. Häntä kiinnostaa psykologian ja astrologian yhdistäminen, ja hän tarkastelee asioita myös henkisyyden näkökulmasta.

 

—-

Koronarajoitusten takia tapahtumaan on ennakkoilmoittauduttava. Ilmoittautumisen yhteydessä sinun on päätettävä oletko tulossa kuuntelemaan luentoa tapahtumapaikalle, vai osallistutko tapahtumaan suoran verkkolähetyksen kautta. Paikanpäälle mahtuu ainaostaan pari henkilöa, mutta verkkolähetykseen ei ole osallistujamäärälle rajoituksia. 

Kun ilmoittaudut ja maksat tämän tapahtuman maksutietoihin merkittyyn eräpäivään mennessä pystyt kuuntelemaan tämän luennon suoran verkkolähetyksen kautta sekä sen lähetystallenteen kahden viikon ajan luennon jälkeen. Kunniajäsenille tapahtuma on ilmainen. 

Huomioithan nämä tästä kuukausiesitelmästä:

 • Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella vaikka olisit tulossa kuuntelemaan esitelmää tapahtumapaikalle.
 • Ohjeet verkkolähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja eräpäivään mennessä maksaneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
 • Jos maksat osallistumismaksun eräpäivän jälkeen, niin saat linkin tapahtuman lähetystallenteeseen muutaman päivä tapahtuman jälkeen.
 • Nettilähetystä pystyy seuraamaan Google Chrome  -internetselaimella tai Zoom-videoneuvotteluohjelmalla.
 • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin lähetystallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
lauantai 24.4.
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
Vapaa – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/