Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suhteiden kemia ja alkemia

lauantai 18.11. klo 12:30 - 14:30

12€ – 20€

Tapahtuma navigointi

Marja-Liisa Niemi-Mattila pitää esitelmän Suomen Astrologisen Seuran 2023 marraskuun kuukausitapahtumassa. Hän esittelee luennollaan oleellisimpia suhdetekijöitä syntymäkartalla, esim. karttojen kulmakontaktit (mukaan lukien Vertex ja Antivertex) ja tärkeimmät suhdeaspektit, painopisteenä ns. pienten aspektien, noviilien ja septiilien, toimivuus suhteissa.

Luento pitää sisällään seuraavia käsitteitä:

 • Synastria eli karttojen vertailu,
 • yhteis- eli kompositiokartat,
 • suhde- eli relationshipkartat sekä
 • ryhmäkartat suhteessa yksilökarttoihin, joilla voi selvittää miten suhde-energiat muuntuvat vuorovaikutuksessa.

Luennolla selviää myös, näkyykö kartoilta, onko kyseessä karmallinen vai ns. dharminen suhde ja millaisia ovat arkkityypppiset suhteet.

Esitelmään osallistujille on hyvä olla astrologian perustiedot hallussa.

 

Marja-Liisa Niemi-Mattila on toiminut astrologian parissa vuodesta 1970 alkaen ja pitänyt alan luentoja ja kursseja 1980-luvulta lähtien. Marja-Liisa on Suomen Astrologisen Seuran kunniajäsen sekä on ollut myös perustamassa Tampereen Astrologista Seuraa. Hän on erikoistunut humanistiseen, psykologiseen ja esoteeriseen astrologiaan sekä myös astrologian Kreikan ja Rooman mytologiataustaan. Marja-Liisa on kirjoittanut kaksi kirjaa: ”Ajattomat arkkityypit” (WSOY 1998) ja “Jumalainen mies” (WSOY 2008) sekä myös esitelmöinyt astrologian maailmankonferenssissa Rio De Janeirossa vuonna 1987.

 

 

Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

 • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
 • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
  • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
 • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
 • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 3.12.2023 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen muutaman päivän sisällä.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. (Yhdistyksen kunniajäsenet ja toimihenkilöt ilmoittautuvat klikkaamalla tätä linkkiä.)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
lauantai 18.11.
Aika:
12:30 - 14:30
Hinta:
12€ – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!