Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sielun suunnitelma astrologisella kartalla

11-12-2021 klo 12:00 - 14:00

Vapaa – 18€

Jyri Kallio pitää Suomen Astrologisen Seuran 2021 joulukuun kuukausiesitelmän aiheesta Sielun suunnitelma astrologisella kartalla. Hän kuvailee aihetta näin:

Astrologian alkuperä on henkinen ja tähtikarttamme antaa tienviitat siitä minne olemme matkalla sieluina. Jokaisen uuden syntymän hetkellä meihin ladataan energiat, jotka yksilöllinen ja ainutkertainen persoona eli ego ryhtyy toteuttamaan oman taitonsa ja kykynsä mukaan. Astrologinen kartta kokonaisuudessaan sisältää meidän karmamme eli haasteet joita joudumme kehittämään. Mutta se sisältää myös taidot ja kyvyt joita olemme aikaisemmin kehittäneet. Sen voi nähdä myös kartan yksittäisistä tekijöistä esim. nousumerkki ja kuun noususolmu.

Luennoitsija Jyri Kallio on harrastanut astrologiaa 30 vuotta. Hän on ollut kiinnostunut eri rajatiedon alueista, joten hänen astrologinen näkemyksensä pohjautuu henkisyyteen, karmaan ja sielunvaellukseen. Hän on pitänyt kursseja ja pienryhmiä etupäässä pääkaupunkiseudulla. Jyri on ollut Suomen Astrologisen Seuran puheenjohtajana.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit antaa myös syntymätietosi, jos haluat antaa luvan käyttää karttaasi nimettömänä esimerkkikarttana luennon yhteydessä. Jyri valitsee sopivat kartat ja tulkitsee niitä luennon teeman kautta.

 

HUOM! Tähän esitelmään voit osallistua ainoastaan Internetin kautta.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä verkkoselaimen kautta. Tuettuja verkkoselaimia ovat ainakin viimeisimmät päivitetyt versiot seuraavista verkkoselaimista: Google Chrome, Microsoft Edge, Safari ja Firefox.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen sunnuntaihin 26.12.2021 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään ennakkoilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. SAS ry:n kunniajäsenille tapahtuma on ilmainen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
11-12-2021
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
Vapaa – 18€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Internet-lähetys

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!