Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Saturnus ja Neptunus – inkarnaatiotehtävän kiteyttäjä vs. usvaisten ulottuvuuksien kameleontti

16-09-2023 klo 12:00 - 14:00

12€ – 20€

Pirja Räsänen pitää esitelmän Suomen Astrologisen Seuran 2023 syyskuun kuukausitapahtumassa. Esitelmässä syvennytään Saturnuksen ja Neptunuksen henkiseen puoleen: niiden luonteeseen, vahvuuksiin ja evoluutiotehtävään ihmiselämässä.

Seuraavat kahdesta kolmeen vuotta Saturnus jatkaa sykliään Kalojen (Neptunuksen) merkissä. Pirja kertoo, että yksi hieno tapa soveltaa ainutlaatuista synergiaa on omien unelmien pyydystäminen kiinni usvaverhon takaa ja niiden konkretisoiminen Saturnuksen itsekurin kautta reaalitodellisuuteen.

Eli lyhyesti sanottuna kuinka maallisuuden mestari ja taivaanrannan kulkuri löytävät yhteisen sävelen.

 

Pirja Räsänen on evoluutioastrologi, karmatulkitsija, sieluperhetulkitsija ja eläinkommunikoija. Astrologiaa hän on opiskellut vakavasti 33 vuoden ajan ja erikoistunut karttatulkintoihin, joissa ihmisen henkinen kasvu ja sielullinen elämäntehtävä ovat keskeiset. Pirjalla on lisäksi regressioterapeutin ja eläinkommunikoijan koulutus sekä maisterin tutkinto englannin kielessä ja kirjallisuudessa.

 

Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 1.10.2023 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen muutaman päivän sisällä.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. (Yhdistyksen kunniajäsenet ja toimihenkilöt ilmoittautuvat klikkaamalla tätä linkkiä.)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
16-09-2023
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
12€ – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!