Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Relokaatiokartat

lauantai 19.11. klo 12:00 - 16:00

12€ – 20€

Kristiina Mäntynen pitää esitelmän Suomen Astrologisen Seuran 2022 marraskuun kuukausitapahtumassa. Esitelmälle on varattuna kaksi tuntia alkaen klo 12. Esitelmän jälkeen on pienimuoista tarjoilua ja seurustelua. Kristiina käsittelee esitelmässään relokaatiokarttoja. Relokaatiokartat ovat syntymäkarttoja muille paikkakunnille kuin jossa henkilö on syntynyt.

Esitelmä vastaa seuraaviin avainkysymyksiin:

  • Miten relokaatioita laaditaan?
  • Miten relokaatiokartat tulkitaan ja mitä on erityisesti otettava huomioon?
  • Miten astrokartografiaa voidaan käyttää relokaatioiden tukena?

Luennolla ehditään käsitellä muutamia osallistujien esimerkkejä. Voit siis jo etukäteen miettiä jonkun esimerkkipaikkakunnan jonka voit halutessasi jakaa muille. Se voi olla vaikka kaupunki jossa olet asunut, sieluasi järisyttänyt lomakohde, tai paikka jonne olet jostain syystä aina halunnut matkustaa. Mitä kauempana kohde on syntymäpaikkakunnastasi, sitä enemmän näemme eroa syntymäkarttaan.

Kristiina Mäntynen on opiskellut astrologiaa vuodesta 1988. Hän on arkkitehti, fengshuikonsultti, Suomen Fengshui ry:n puheenjohtaja ja Suomen Ammattiastrologit ry:n jäsen.

 

Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 4.12.2022 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. (Yhdistyksen kunniajäsenet ja toimihenkilöt ilmoittautuvat klikkaamalla tätä linkkiä.)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
lauantai 19.11.
Aika:
12:00 - 16:00
Hinta:
12€ – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!