Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Progressiivinen Kuu

24-11-2018 klo 12:00 - 14:00

10€ – 15€

Astrologisesti olemme sidoksissa 27 ja 54 vuoden takaisiin elämäntilanteisiin Progressiivisen Kuun kautta. Menneisyydestä kumpuavat elämäntilanteet ja tunnetilat voivat helposti tulla muistoillaan tähän hetkeen. Mitä Progressiivinen Kuu kertoo ja merkitsee elämässäsi juuri nyt? Tule pohtimaan, kuulemaan ja oivaltamaan Progressiivisen Kuun merkkisijainnin kautta mahdollisuuksiasi ja kehityskaartasi!

Luennoitsija Johanna Karpov on toiminut päätoimisena astrologina jo 10 vuotta. Hän pitää kursseja, esitelmiä ja tekee tulkintoja sekä puhelimessa että henkilökohtaisesti. Johanna on erityisesti tunnettu televisioastrologina Astro- ja Astraltv-ohjelmista sekä kirjastaan Opas Astrologiaan. Johanna Karpov on ollut myös Suomen Astrologisen Seuran puheenjohtaja.

Etukäteen tapahtumaan ilmoittautuneilla ja maksaneilla on mahdollisuus osallistua esitelmään internet-lähetyksen kautta sekä kuunnella sen raakatallenne kahden viikon ajan esitelmän jälkeen.

Imoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina “Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
24-11-2018
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
10€ – 15€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!