Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pluto, taivaan hidastettu tsunami

25-09-2021 klo 12:00 - 14:00

Vapaa – 20€

Erkki Lehtiranta pitää Suomen Astrologisen Seuran 2021 syyskuun kuukausiesitelmän aiheesta: Pluto, taivaan hidastettu tsunami.

Taivaallinen muutosvoima Pluto siirtyy Vesimiehen merkkiin vuosiksi 2023-2044 ja pistää liikkeelle henkisen suursiivouksen, jossa monet kestämättömät rakenteet ja uskomusjärjestelmät päätyvät romukoppaan. Pluto poistettiin v. 2006 aurinkokuntamme planeettaperheestä, mutta astrologiassa sen voima ja merkitys ei ole mitenkään himmentynyt. Pluton kohtaaminen voi tarkoittaa totaalista kokemusta, valtavaa transformaatiota, joka voidaan kiteyttää sanoihin: tunteaksesi korkeutesi sinun on tunnettava myös syvyytesi. Kääpiöplaneetta voi viedä varjominän maailmaan, mutta nostaa esiin myös kätkössä olleita henkisiä talentteja ja voimavaroja. Ammattiastrologi Erkki Lehtiranta tutkailee luennolla Plutoa myös tulevien vuosien tärkeänä suunnannäyttäjänä.

FM Erkki Lehtiranta on työskennellyt astrologian parissa 40 vuoden ajan ja toiminut mm. Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana. Lehtiranta on kirjoittanut 12 kirjaa, jotka valottavat henkisyyden laajaa teemaa eri näkökulmista. Kolme näistä kirjoista käsittelee henkistä astrologiaa.

 

HUOM! Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

  • Tapahtumapaikalle mahtuu noin 20 henkilöä. Tämän takia tapahtumaan on ennakkoilmoittauduttava. Ilmoittaudu torstaihin 23.9. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään osallistutko etänä vai paikan päällä.
  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä verkkoselaimen kautta. Tuettuja verkkoselaimia ovat ainakin viimeisimmät päivitetyt versiot seuraavista verkkoselaimista: Google Chrome, Microsoft Edge, Safari ja Firefox.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen sunnuntaihin 10.10.2021 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. SAS ry:n kunniajäsenille ja toimihenkilöille tapahtuma on ilmainen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
25-09-2021
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
Vapaa – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!