Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Planeetat ja eläinrata ihmisen henkisen kehityksen tulkkina

09-12-2023 klo 12:00 - 16:00

12€ – 20€

Sauli Siekkinen pitää esitelmän Suomen Astrologisen Seuran 2023 joulukuun kuukausitapahtumassa. Hän esittelee luennollaan planeettoja ja eläinrataa ihmisen henkisen kehityksen tulkkina. Sauli kuvaa esitelmäänsä näin:

Alkemia on ollut oppineiden ja harvojen valittujen henkinen menetelmä, jota ulkopuoliset eivät juuri ymmärtäneet ja jota he siksi kritisoivat. Alkemia esittää asiat vertauskuvin, jotka toisinaan saattavat olla hyvinkin vaikeaselkoisia. Vertauskuvat olivat alkemian kukoistuskautena tarpeen, sillä niiden avulla asioita tuntemattomat ihmiset pidettiin perimätiedon ulkopuolella, jotta he eivät sen avulla tuottaisi vahinkoa itselleen ja kanssaihmisilleen. Astrologian ymmärtämys on tärkeää jos haluaa ymmärtää alkemiaa koska planeetat ja tähtimerkit esiintyvät toistuvasti alkemistisissa teksteissä.

Erikoislääkäri Sauli Siekkinen on harjoittanut joogaa vuodesta 1988. Hänen laaja yleissivistyksensä ja kiinnostuksensa astrologiaan, homeopatiaan, länsimaiseen mystikkaan ja maalaustaiteeseen on tehnyt hänestä suositun luennoisijan. Sauli Siekkinen luennoi joogafilosofian lisäksi myös alkemiasta, astrologiasta, vaihtoehtoisista hoitomuodoista ja kristilisestä mystiikasta.

Esitelmälle on varattu aikaa kaksi tuntia klo 12 alkaen. Esitelmän jälkeen ohjelmassa pienimuotoista pikkujoulua: kahvitarjoilu ja Ari-Pekka Hyrkäs musisoi pianolla ja kitaralla.

Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 31.12.2023 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen muutaman päivän sisällä.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. (Yhdistyksen kunniajäsenet ja toimihenkilöt ilmoittautuvat klikkaamalla tätä linkkiä.)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
09-12-2023
Aika:
12:00 - 16:00
Hinta:
12€ – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!