Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pikkujoulumainen tapahtuma 2020 – Jaana Rusi tulkitsee karttoja

12-12-2020 klo 12:00 - 16:00

5€

Lauantaina 12.12.2020 klo 12 alkaen Suomen Astrologinen Seura ry järjestää pikkujoulumaisen, pääosin virtuaalisen, kokoontumisen.

Tapahtumassa ammattiastrologi Jaana Rusi tulkitsee sekä tunnettujen että tapahtumaosallistujien karttoja. Jaana Rusi toimii päätoimisesti ammattiastrologina ja Lenormand-tulkitsijana vuodesta 2006 lähtien. Hänellä on terapeuttinen taustakoulutus (Heilpraktiker für Psychotherapie) ja hän toimii myös yksilö- ja pariohjaajana sekä meediona.

Tulkintatiliaisuuden jälkeen arvotaan vuoden 2020 Astrologinen tarina  -kilpailun voittajat. Lue lisää kilpailusta ja osallistu kilpailuun tämän linkin kautta:http://sasseura.net/kilpailu-2020/

Tapahtuman loppuosa on vapaamuotoinen, jolloin tapahtumapaikalla on tarjolla pientä pikkujoulumaista tarjoilua.

 

Aikataulu on seuraavanlainen

  • 12:00 – 14:00 Jaana Rusi tulkitsee karttoja
  • 14:00 – 14:30 Vuoden 2020 Astrologinen tarina  -kilpailun voittajien arvonta
  • 14:30 – 16:00 Seurustelua, kahvia, pikkujoulutarjoilua

Tapahtumapaikalle otetaan ainoastaan noin 7 osallistujaa ja osallistujia vahvasti suosittelemme kasvomaskin käyttöön. Seura tarjoaa tilaisuudessa kasvomaskin. Tapahtumaan voi osallistua etäyhteydellä samaan tyyliin kuin kuukausiesitelmiinkin. Läsnäolijoiden määrän koronarajoitusten takia tapahtumaan on ennakkoilmoittauduttava. Ilmoittautujat voivat kahden viikon ajan tapahtuman jälkeen katsoa tapahtuman lähetystallenteen.

 

Pikkujoulumaisen tapahtuman osallistumismaksu on 5 eur. Osallistumismaksu sisältää mahdollisuuden astrologiseen pikatulkintaan tilaisuudessa (pikatulkinnan saajat arvotaan niistä, jotka ilmoittautumisen yhteydessä antavat tarkemmat tiedot tulkintaa varten). Pikkujoulut ovat tarkoitettu Suomen Astrologisen Seuran jäsenille.

Tapahtumapaikalla voi myös saada Jaana Rusilta Lenormand-korttitulkintoja. Tulkinnan kesto 20 min 30 € (normaalisti 35 €).

 

Ohjeet astrologisen pikatulkintaan ilmoittautumiseen

Ilmoittaudu tapahtumaan keskiviikkoon 9.12. klo 18 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä anna syntymätietosi (syntymäpäivä, -kellonaika ja -paikkakunta) sekä nimimerkki ja kysymys. Antamalla nämä tiedot annat hyväksynnän sille, että nämä tiedot Suomen Astrologinen Seura saa lähettää sähköpostitse Jaana Rusille pikatulkintaa varten, jos 9.12. klo 18 jälkeen suoritettavassa arvonnassa olet yksi pikatulkinnan voittaja.  Tietoja käytetään astrologisen pikatulkinnan laatimiseen. Tapahtuman jälkeen tiedot poistetaan. Jos et halua osallistua pikatulkinnan arvontaan, niin näitä tietoja sinun ei tarvitse antaa.

Pikatulkinta pohjautuu osallistujan syntymäkarttaan ja ilmoittautumisen yhteydessä osallistujan antamaan kysymykseen.  Pikatulkinnan kesto on kymmenisen minuuttia. Tilaisuudessa ehtii noin viisi osallistujaa saamaan astrologisen pikatulkinnnan. Tulkinnan yhteydessä näytetään tulkinnnan saajan syntymäkartta ilmoittautumisen yhteydessä hänen antamallaan nimimerkillä (oikea tulkittavan nimeä ei näytetä). Kaikki tapahtumaosallistujat kuulevat tulkinnan ja se tallentuu lähetystallenteelle. Noin kahden viikon jälkeen tapahtumasta osallistujien tulkintatallenteet poistetaan.

 

Valitse lippumäärä ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
12-12-2020
Aika:
12:00 - 16:00
Hinta:
5€

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/