Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pari sanaa ajasta

19-02-2022 klo 12:00 - 14:00

Vapaa – 20€

Maarit Laurento pitää Suomen Astrologisen Seuran 2022 helmikuun kuukausiesitelmän aiheena “Pari sanaa ajasta”.

Pari sanaa ajasta -esityksessä Maarit tarkastelee ajan laatuja ja kokemuksellista aikaa kolmesta näkökulmasta: maailman tilanne (pitkät aikakaaret, hitaiden planeettojen sideeriset ja synodiset syklit), Suomen tämänhetkiset aikakuviot ja tulevaisuuden skenaariot (transiitit ja 30-vuotiset kehityskaudet) sekä henkilökohtaiset haasteet ja mahdollisuudet. Jälkimmäiseen osioon Maarit toivoo vapaaehtoisia osallistujia. Jos olet kiinnostunut oman karttasi aikatarkastelusta, ilmoittaudu 13.2. mennessä ja lisää ilmoittautumisen yhteydessä karttatietosi lomakkeen syntymätiedot kohtaan. (SAS ry välittää annetut syntymätiedot luennoitsijalle. Tietoja säilytetään luennon päivämäärään asti, jonka jälkeen ne poistetaan ilmoittautumistiedoista.)

Maarit Laurento on toiminut ammattiastrologina vuodesta 1997 alkaen, ja hän on erikoistunut yritysastrologiaan, aikavalmennukseen ja astrologiseen elämysmatkailuun. Hän perusti yhdessä kollegojen kanssa Suomen Ammattiastrologit ry:n vuonna 2000 ja toimi sen puheenjohtajana 12 vuotta. Lisäksi hän toimi kymmenen vuotta aktiivisesti kansainvälisessä ISBA-yritysastrologiverkostossa (The International Society of Business Astrologers). Astrologitoimisto Astro Bar Productions täyttää helmikuussa 25 vuotta www.astrobar.fi. Horoskooppipuisto ja kesäkahvila Huvila Härkä on perustettu vuonna 2003 www.huvilaharka.fi. Laurento on kirjoittanut astrologiasta viisi kirjaa.

 

Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 6.3.2022 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. SAS ry:n kunniajäsenille ja toimihenkilöille tapahtuma on ilmainen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
19-02-2022
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
Vapaa – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!