Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Paratiisin puut ja taivaan valot

22-02-2020 klo 12:00 - 14:30

Vapaa – 15€

Timo Kalliokoski pitää Suomen Astrologisen Seuran 2020 helmikuun kuukausiesitelmän Paratiisin puut ja taivaan valot, jossa hän käsittelee tarot-järjestelmää ja astrologiaa: tarot arkkityyppien järjestelmänä ja astrologian avaimena.

Timon esitelmässä käydään aihettä läpi seuraavien näkökulmien kautta:

  • Tarotin järjestelmän ymmärtämisen perustana on Kabbalan elämänpuu, joka yhtyy täydellisesti astrologian eläinrata- ja planeettalaatuihin.
  • Hermetismi on alkuperäisen egyptiläisen viisauden uudelleeninkarnoitumista, Tarot on tuonut sen länteen ja antanut pohjan kristilliselle hermetismille, joka on tämän viisauden länsimainen ja ajanmukainen muoto.
  • Astrologia ja tarot ovat molemmat symboliterapiaa, joilla me harjoitamme alkemiallista kasvuamme: liitämme vähitellen uudelleen yhteen “tiedon puutamme” ja “elämänpuutamme”.
  • Hermeettisen astrologian mukaisesti “langennutta” kaltaisuuttamme ja astraliteettiamme edustavat chakrajärjestelmän planeettalaadut ja näiden suhteet. Tämä on “Tiedon Puu”, joka kuultaa Kabbalan Elämänpuun salaisuutena.
  • Vahingoittumattoman säilynyt “kuvaolemuksemme” näkyy Elämänpuunrakenteessa eläinratalaatuina. Henkisessä alkemiassa ihmisen minuus ohjaa eläinratavoimien tasapainottavaa vaikutusta astraliteettiin.

 

Timo Kalliokoski on harrastanut astrologiaa pitkään ja kulkenut monien “mielenmaisemien” läpi, kysellen ja etsien. Tämä tie johti lopulta hermeettiseen astrologiaan. Hermeettisen astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa. Se pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena, kertoo Timo ja jatkaa: “Taivaan Valot eivät enää puhu meille, kuten ennen. Tästä syvenevästä hiljaisuudesta kasvaa meidän puheemme tähdille, uusi liitto, Maan Valot.”

 

 

Kun ilmoittaudut ja maksat tämän tapahtuman maksutietoihin merkittyyn eräpäivään mennessä pystyt kuuntelemaan tämän luennon suoran internet-lähetyksen kautta sekä sen lähetystallenteen kahden viikon ajan luennon jälkeen. Kunniajäsenille tapahtuma on ilmainen. Tämä esitelmä on myös ilmainen yhdistyksen vuosikokoukseen osallistuville yhdistyksen jäsenille.

Huomioithan nämä tästä kuukausiesitelmästä:

  • Ohjeet Internet-lähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja eräpäivään mennessä maksaneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Jos maksat osallistumismaksun eräpäivän jälkeen, niin saat linkin tapahtuman lähetystallenteeseen muutaman päivä tapahtuman jälkeen.
  • Nettilähetystä pystyy seuraamaan Google Chrome  -internetselaimella tai Zoom-videoneuvotteluohjelmalla.myös
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin lähetystallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
22-02-2020
Aika:
12:00 - 14:30
Hinta:
Vapaa – 15€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!