Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Neptunus – Paluu Paratiisin Puutarhaan

23-04-2022 klo 12:00 - 14:00

Vapaa – 20€

Sirpa Karhu pitää Suomen Astrologisen Seuran 2022 huhtikuun kuukausiesitelmän Neptunuksesta Kaloissa.

Neptunus kulkee tällä hetkellä omassa merkissään Kaloissa ja on juuri nyt Jupiterin kanssa yhtymässä. Luennolla käsitellään Neptunus-planeettaa ja siihen liittyvää mytologiaa. Lisäksi käydään läpi Neptunuksen moninaisia teemoja ihmisen elämässä ja eri elämänalueilla.

Sirpa Karhu on taiteilija, taideterapeutti ja astrologi. Astrologia ja taide on kulkenut harrastuksena lapsuudesta asti. 90-luvun puolivälissä astrologian opiskelusta tuli intensiivistä. Sirpa valmistui ekspressiiviseksi taideterapeutiksi kansainvälisestä 4,5-vuotisesta koulutusohjelmasta vuonna 2002 ja siitä lähtien hän on toiminut päätoimisesti taideterapeuttina ja ohjannut taideterapiaryhmiä. Häntä kiinnostaa psykologian ja astrologian yhdistäminen, ja hän tarkastelee asioita myös henkisyyden näkökulmasta.

 

Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 7.5.2022 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. SAS ry:n kunniajäsenille ja toimihenkilöille tapahtuma on ilmainen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
23-04-2022
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
Vapaa – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!