Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Muuttuuko maailma ja Suomi?

23-03-2019 klo 16:30 - 18:30

20€ – 25€

Kevätpäivä 2019  -tapahtuman Seppo Tanhuan ja Arto Virtasen luento on myös kuunneltavissa suoran Internet-lähetyksen kautta. Luennon aiheena on “Muuttuuko maailma ja Suomi?”.

Kun ilmoittaudut ja maksat tämän tapahtuman sähköpostiin saamasi maksutietojen eräpäivään mennessä pystyt kuuntelemaan tämän luennon suoran internet-lähetyksen kautta sekä sen raakatallenteen kahden viikon ajan luennon jälkeen. Myös Kevätpäivä 2019  -tapahtumaan ennakkoilmoittautuneet pystyvät kuuntelemaan tämän luennon raakatallenteena kahden viikon ajan luennon jälkeen.

Huomioithan nämä tästä kuukausiesitelmästä:

  • Tämä kuukausiesitelmä on kuunneltavissa vain Internet-lähetyksen kautta ja raakatallenteena. Kevätpäivä 2019 -tapahtumaan osallistujat pystyvät seuraamaan esitelmän paikan päällä Balderin salissa.
  • Ohjeet Internet-lähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja maksaneille viimeistään perjantain 22.3. aikana.
  • Lähetyksessä ei ole videokuvaa, ainoastaan ääni ja valkokankaalle heijastettavat diat, jos sellaisia luennoitsijalla on.
  • Nettilähetystä pystyy seuraamaan yleisimmillä nettiselaimilla. Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Usein tällaisissa tilanteissa emme voi ongelmalle mitään (ongelma operaattorilla tai kuuntelijan verkkoyhteydessä tms.). Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin raakatallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
23-03-2019
Aika:
16:30 - 18:30
Hinta:
20€ – 25€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Internet-lähetys

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!