Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mitä mundaaniastrologia on?

19-03-2022 klo 14:00 - 16:00

Vapaa – 20€

Marja-Liisa Niemi-Mattila pitää Suomen Astrologisen Seuran 2022 maaliskuun kuukausiesitelmän mundaaniastrologiasta. Luennolla Marja-Liisa kertoo, mitä mundaaniastrologia on ja miten se eroaa yksilöastrologiasta. Lisäksi hän käy läpi mundaaniastrologian keskeisimmät perusperiaatteet sekä mikä on hankkeen, tapahtuman tai valtion ”syntymähetki ja -aika”.

Marja-Liisa avaa mundaaniastrologiaa esimerkkien, mm. useamman valtion ja maailman tapahtuman valossa. Joidenkin maiden karttoja käsitellään myös esoteerisen astrologian mukaan. Astrokartografian toimivuutta valoitetaan, mikäli aika sallii…

Lisäksi esitelmässä on esillä Anima Mundi: Marja-Liisa tarkastelee maailmantapahtumien astrologian ja esoteerisen astrologian yhteyksiä, mm. polariteetti-idean toimivuutta kartoilla ja ajassamme sekä käy läpi joitakin keskeisimpiä vuoden 2022 ja lähivuosien planeetta-asemia ja syklejä mundaaniastrologian valossa: mm. millainen oli koronapandemian ”syntykartta” ja millaiset näkymät ovat tästä eteenpäin.

 

Marja-Liisa Niemi-Mattila on toiminut astrologian parissa vuodesta 1970 alkaen ja pitänyt alan luentoja ja kursseja 1980-luvulta lähtien. Marja-Liisa on Suomen Astrologisen Seuran kunniajäsen sekä on ollut myös perustamassa Tampereen Astrologista Seuraa. Hän on erikoistunut humanistiseen, psykologiseen ja esoteeriseen astrologiaan sekä myös astrologian Kreikan ja Rooman mytologiataustaan. Marja-Liisa on kirjoittanut kaksi kirjaa: ”Ajattomat arkkityypit” (WSOY 1998) ja “Jumalainen mies” (WSOY 2008) sekä myös esitelmöinyt astrologian maailmankonferenssissa Rio De Janeirossa vuonna 1987.

 

Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 3.4.2022 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. SAS ry:n kunniajäsenille ja toimihenkilöille tapahtuma on ilmainen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
19-03-2022
Aika:
14:00 - 16:00
Hinta:
Vapaa – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!