Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Merkkihuoneet ja niiden tulkinta

22-04-2023 klo 12:00 - 14:00

12€ – 20€

Risto Vartiainen pitää esitelmän Suomen Astrologisen Seuran 2023 huhtikuun kuukausitapahtumassa. Hän valottaa merkkihuoneiden käyttöä ja niiden tulkintaan liittyviä perusideoita. Luento vastaa kysymyksiin:

  • Mihin merkkihuoneet perustuvat ja mitä seikkoja niiden käytössä olisi olennaista ottaa huomioon?
  • Miten huoneiden dynamiikkaa voidaan ymmärtää esimerkiksi merkkien välisten aspektisuhteiden ja tiettyihin huoneisiin erityisesti liitettyjen planeettojen kautta?
  • Mikä on MC:n merkitys merkkihuoneiden sisällä, kun se ei niissä hallitse minkään huoneen “kärkeä”?

Risto kertoo, että tarkoituksena olisi myös syventää huoneiden tulkintaa kaivamalla niistä esiin niiden syvempiä merkityskerroksia, jolloin esille voi nousta yllättäviäkin teemoja. Luvassa on myös esimerkkikarttoja julkisuuden henkilöistä.

Risto Vartiaisessa heräsi syvempi kiinnostus astrologiaan vuonna 1972 ja astrologiasta tuli hänelle pian osa kokonaisvaltaista henkistä suuntautumista. Vuosikymmenten ajan hän järjestelmällisesti laajensi tulkintataitojaan monerneilla psykologian virtauksilla. Viimeisten kymmenen vuoden aikana hänen päähuomionsa on kuitenkin suuntautunut alkuajoilta asti periytyvän tiedon soveltamiseen syntymäkarttojen tulkinnassa . Erityisiä kiinnostuksen alueita hänellä ovat myös prediktiivinen astrologia sekä mundaaniastrologia.

 

Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 7.5.2023 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen muutaman päivän sisällä.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. (Yhdistyksen kunniajäsenet ja toimihenkilöt ilmoittautuvat klikkaamalla tätä linkkiä.)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
22-04-2023
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
12€ – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!