Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maya-astrologiaa itsetuntemukseen

28-01-2023 klo 12:00 - 14:00

12€ – 20€

Päivi Kaskimäki pitää esitelmän Suomen Astrologisen Seuran 2023 tammikuun kuukausitapahtumassa. Päivin aiheena on Maya-astrologia itsetuntemuksen näkökulmalla. Hän kuvailee esitelmän sisältöä näin:

Kerron Maya-kalenteri Tzokinin taustoista, merkityksestä ja kuluvan ajanlaadusta. Muinaiset mayat ovat olleet ajanlaadun ymmärtämisen mestareita. He synnyttivät erityisen kalenterin tuhansia vuosia ennen ajanlaskumme alkua. Sen sykleissä peilautuvat, niin sinun henkilökohtaiset syklisi, kuin koko ihmiskunnan evoluutio. Tietoa mistä henkilökohtainen Maya-astrologinen syntymämerkkisi koostuu ja mitä se sisältää.

Päivi Kaskimäki on Maya-astrologi ja näkijä. Hän toimii työssään tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla sanoittaen henkiset kokemukset käytännönläheiseen ja ymmärrettävään muotoon. Hän kuvaa itseään muistinvirkistäjänä, näkymättömien maailmojen tulkkina ja terapeuttisena kanssakulkijana. Maya-astrologiaa Päivi on opiskellut 2000-luvun alusta asti. Inspiraattorini ja oppaani Maya-maailmaan hänellä on ollut Anneli Leivo.

 

Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 12.2.2023 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. (Yhdistyksen kunniajäsenet ja toimihenkilöt ilmoittautuvat klikkaamalla tätä linkkiä.)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28-01-2023
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
12€ – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!