Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maailmanjärjestyksen muutos 2020-2025

04-06-2022 klo 12:00 - 14:00

Vapaa – 20€

Suomen Astrologisen Seuran kesäkuun kuukausiesitelmän pitää Raimo Nikula. Esitelmässään hän käsittelee maailmanjärjestyksen muutokseen liittyviä teemoja vuosina 2020-2025 koskettaen läheltä aiheita Venäjä vs. Ukraina, Putin vs. Zelensky.

Raimo kuvaa esitelmäänsä näin:

Astrologia ei voi kertoa miten missäkin konfliktissa, sodassa kuten Venäjän ja Ukrainan sodassa tai ajankohtaisessa tilanteessa käy, mutta se antaa taustoja ajankohdan muutoksille perustuen hitaiden planeettojen transiitteihin merkeissä ja aspekteissa toisiinsa. Ajankohtainen päivitys Venäjä-Ukrainan vastakohdasta, miksi Venäjä ei Kiinan tai muslimimaiden lailla suostu muuttumaan demokraattis-liberaaliksi yhteiskunnaksi. Kauppaako Länsi (EU ja USA) aina omaa uskoaan omiin traditioihinsa kaikille muille pitäen niitä aina ylivertaisina muihin verrattuna? Länsi tuomitsee kiihkeästi muut uskonnot, elämäntavat, maailmankuvan ja hallintajärjestelmät. Vahvistuuko Lännen asema maailman johtotähtenä vai putoaako se jatkossa?

 

Raimo Nikula tutustui ensi kerran astrologiaan 1973. Astrologia osoittautui niin koukuttavaksi hänelle, ettei hän ole päässyt siitä eroon vieläkään. Hän kirjoitti Astrologian ihmiskuvan (Karisto, 1987) ja alkoi perehtyä astrologiaan laajemmin. Astrologin työn ja opetuksen ohella on syntynyt alan kirjallisuutta vuodesta 1992 alkaen: Astrologian historia, Synastria, Kuunvaiheet, Planeettavoimat elämän rytmittäjinä, Maan ja taivaan välillä sekä Astrologian sisäpiiri. Raimo on  Astrologisen Seuran kunniajäsen, ex-puheenjohtaja ja yksi yhdistyksen tietämyksen kantavia voimia.

 

HUOM! Tähän esitelmään voit osallistua ainoastaan Internetin kautta.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta.
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 19.6.2022 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. SAS ry:n kunniajäsenille ja toimihenkilöille tapahtuma on ilmainen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
04-06-2022
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
Vapaa – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vain nettilähetys
Suomi + Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!