Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Seitsemän sädettä, nousumerkki ja Maa esoteerisessa astrologiassa

22-10-2022 klo 12:00 - 15:30

12€ – 20€

Heli Nuotio pitää Suomen Astrologisen Seuran 2022 lokakuun kuukausiesitelmän. Hän tarkastelee seitsemän säteen, nousumerkin ja Maa-planeetan merkitystä esoteerisen astrologian näkökulmasta. Luento sisältää seuraavia aiheita:

 • Mitä ovat seitsemän Sädettä ja miten niitä käytetään esoteerisessa astrologiassa?
 • Nousumerkin tarkoitus esoteerisen astrologian näkökulmasta
 • Maa-planeetta – Merkitys ja sen käyttäminen esoteerisessa tulkinnassa
 • Maa-planeetta lyhyesti eri merkeissä
 • Planeetat säteiden kautta tarkasteltuna

Heli Nuotio aloitti astrologian opinnot 1990 -luvulla ja löysi innostuksen esoteeriseen astrologiaan. Varsinainen opiskelu aiheesta tapahtui PhDe kand./University of the Seven Rays’n 5-vuoden tohtorikurssilla Tanskassa sekä Pohjolan Valon kursseilla n. 15 vuoden aikana pääopettajanaan Michael Robbins. Heli on perustanut Astrolotus-koulun, jossa hän pitää kolmen vuoden koulutusohjelmaa esoteerisesta astrologiasta.

 

Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

 • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
 • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
  • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
 • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
 • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 5.11.2022 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. (Yhdistyksen kunniajäsenet ja toimihenkilöt ilmoittautuvat klikkaamalla tätä linkkiä.)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
22-10-2022
Aika:
12:00 - 15:30
Hinta:
12€ – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!