Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Karmalliset käännekohdat, mitkä ne ovat?

lauantai 27.5. klo 12:00 - 14:00

12€ – 20€

Suomen Astrologisen Seuran toukokuun 2023 kuukausiesitelmän pitää Anne Sundell. Esitelmässään hän tarkastelee seuraavan parin vuoden ajan ilmentyviä karmallisten suhteiden teemoja.

Anne kuvaa esitelmäänsä näin:

Heinäkuussa 2023 kuunsolmut muuttavat pysyvästi Oinaaseen ja Vaa’an merkkiin 1,5v eteenpäin. Samalla alasomun eli Vaa’an hallitsija Venus aloittaa perääntymis vaihettaan, mikä tapahtuu noin joka 1.8 vuosi. Mitä tämä ajanjakso voi kertoa meille karmallisista suhteistamme?

Tällä luennolla Anne aukaisee meille minkälaisia karmallisia teemoja ihmissuhteissamme voi olla ja miten ne voivat löytyä kartalta. Samalla hän kertoo meille tulevasta R Venus jaksosta ja sen sisällöstä. Voit tuoda esimerkkijarttoja myös luennolle mukaan jaettavaksi.

Anne Sundell on ihmissuhdeastrologiaan erikoistunut ammattiastrologi. Hän on toiminut Suomen Ammattiastrologien puheenjohtajana sekä Sielunmatkalla  -astrologisen koulutusohjelman kehittäjänä ja opettajana. Hän on myös yksi Karma-astrolobian avaimet  -kirjan kirjoittajista. Annella on astrologian kansainvälinen koulutus (Dip. MISPA) ja hän edustaa Suomea kansainvälisesti OPA-järjestössä.

 

HUOM! Tähän esitelmään voit osallistua ainoastaan verkkolähetyksen kautta.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta.
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 11.6.2023 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. (Yhdistyksen kunniajäsenet ja toimihenkilöt ilmoittautuvat klikkaamalla tätä linkkiä.)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
lauantai 27.5.
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
12€ – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vain nettilähetys
Suomi

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!