Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jupiterin kasvot

10-12-2022 klo 12:00 - 14:00

12€ – 20€

Suomen Astrologisen Seuran joulukuun 2022 kuukausiesitelmän pitää Jussi Lepola. Esitelmässään hän tarkastelee Jupiterin merkitystä syntymäkartalla.

Jussi kuvaa esitelmäänsä näin:

Tarkastelemme Jupiterin eri merkkisijaintien mytologiaa. Tutustumme Jupiterin sykliin erityisesti sen ‘arvokkuusmerkkien’ osalta ja miten tämä näkyy ihmisen elämänkulussa. Lisäksi tutustumme kabbalistiseen Jupiteriin sekä sen soveltamiseen jokapäiväisissä tulkinnoissa. Karttatulkintoja mukana sen verran kuin aikaa riittää.

Jussi Lepola on tamperelainen astrologi, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus astrologiasta. Näistä viimeisimpien yhdentoista vuoden aikana hän on luennoinut ja pitänyt workshopeja aiheesta. Luennoissaan ja work shopeissaan hän on painottanut aina helppoa lähestyttävyyttä astrologisiin aiheisiin, että kuka tahansa pystyy helposti seuraamaan hänen esitelmiään.

 

HUOM! Tähän esitelmään voit osallistua ainoastaan verkkolähetyksen kautta.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta.
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 25.12.2022 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. (Yhdistyksen kunniajäsenet ja toimihenkilöt ilmoittautuvat klikkaamalla tätä linkkiä.)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
10-12-2022
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
12€ – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vain nettilähetys
Suomi

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!