Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Johdatus kysymysastrologiaan

23-11-2019 klo 13:00 - 15:00

Vapaa

Pinar Söderlund pitää Suomen Astrologisen Seuran 2019 marraskuun kuukausiesitelmän, jossa aiheena on johdatus kysymysastrologiaan (horary astrology).

Kysymysastrologiassa nimensä mukaisesti etsitään vastauksia kysymyksiin. Kysymykset voivat liittyä esimerkiksi hävinneisiin tavaroihin, ihmissuhteisiin, työuraan ja kaupankäyntiin. Esitelmässä käydään kysymysastrologian menetelmiä läpi esimerkkien avulla.

Pinar aloitti astrologian opintonsa 2011 saatuaan osuvan tulkinnan tuttavaltaan ja innostuttuaan astrologian symbolisesta kielestä. Hän valmistui vuonna 2014 Hakan Kirkoğlun Taivaanviisauden koulun kolmivuotiselta tutkintolinjalta ja täydensi myös samalla opintojaan Mayo School of Astrology’n sertifiointiohjelmalla. Pinar on myös valmistunut Deborah Holdingin School of Traditional Astrology Horary-sertifikaattilinjalta 2017.

 

Voit osallistua tähän tapahtumaan joko tapahtumapaikalla tai suoran Internet-lähetyksen kautta. Internet-lähetyksessä on nyt videokuva! Internet-lähetys on tällä kertaa ilmainen. Tapahtumapaikalla 5 eur (jäsenet) / 10 eur (ei-jäsenet) oviraha. Kunniajäsenille tapahtuma on ilmainen. Esitelmän jälkeen tapahtumapaikalla kahvitarjoilu.

Huom. marraskuun kuukausiesitelmän aihe muuttunut aiemmin ilmoitetusta (Jooga ja astrologia). Samoin aloitusjankohta on tällä kertaa klo 13 (tuntia myöhemmin kuin normaalisti).

Esitelmä saattaa osittain olla englanniksi, mutta suurimmaksi osaksi suomeksi.

 

Kun ilmoittaudut pystyt katsomaan tämän esitelmän suoran internet-lähetyksen kautta sekä sen lähetystallenteen kahden viikon ajan luennon jälkeen. 

  • Ohjeet Internet-lähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Nettilähetystä pystyy seuraamaan yleisimmillä nettiselaimilla. Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Usein tällaisissa tilanteissa emme voi ongelmalle mitään (ongelma operaattorilla tai kuuntelijan verkkoyhteydessä tms.). Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin lähetystallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan katselemaan.

Ilmoittaudu merkitsemällä osallistujien lukumääräksi 1 ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja täytä tietosi kassasivulla ja paina “Lähetä tilaus” painiketta.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
23-11-2019
Aika:
13:00 - 15:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!