Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Johdanto Pohjolan arkkityyppeihin Kalevalan mukaan

18-02-2023 klo 12:00 - 14:00

12€ – 20€

Anne-Marja Pokka pitää esitelmän Suomen Astrologisen Seuran 2023 helmikuun kuukausitapahtumassa. Hän johdattaa meidät Pohjolan arkkityyppeihin Kalevalan mukaan. Anne-Marja kuvailee esitelmänsä sisältöä näin:

Muinaiset suomalaiset elivät luontevasti osana vuodenkiertoa. Niinkuin Kalevala sen osuvasti ilmaisee: tähtiä tähyämällä ja otavaista oppimalla. Virittäydytään Pohjolan viisauteen ja ihmisten ajattomiin arkkityyppisiin kokemuksiin. Kalevalaisten viisauden lähde on alkuperäinen tieto, joka eheyttää ja harmonisoi. Pohjola ohjaa henkiseen kasvuun.

Anne-Marja Pokan kiinnostuksen kohteita ovat astrologian lisäksi esoteerinen filosofia, Suomen muinaishistoria, Kalevala ja sukututkimus. Työuransa hän on tehnyt organisaatiokonsulttina ja toiminnallisen ryhmätyön ohjaajana.

 

Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 5.3.2023 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen muutaman päivän sisällä.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. (Yhdistyksen kunniajäsenet ja toimihenkilöt ilmoittautuvat klikkaamalla tätä linkkiä.)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
18-02-2023
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
12€ – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!