Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuinka tulkita sielunsuunnitelmaa astrologiselta kartalta?

27-04-2019 klo 12:00 - 14:00

12€ – 17€

Kirsi Halla-Seppälä pitää Suomen Astrologisen Seuran huhtikuun kuukausiesitelmän. Hän käy läpi sielunsuunnitelman tulkintaa intuitiivisesti astrologisen syntymäkartan pohjalta. Tästä kartan synteesistä muodostuu ainutlaatuinen kokonaisuus, josta hahmottuvat elämän tärkeimmät suuntaviivat, sielun suunta, elämäntehtävä, menneisyydestä peräisin olevat uskomukset ja ohjelmoinnit sekä yksilöllinen, autenttinen itse. Yleisöltä toivotaan luennon aiheeseen liittyviä kysymyksiä!

Kirsi Halla-Seppälä on työskennellyt terapeuttina ja tehnyt astrologista konsultaatiota sekä kirjoittanut, kouluttanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta yli 20 vuotta. Hän on ollut Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja tämän yhdistyksen pitkäaikainen jäsen.

 

Kun ilmoittaudut ja maksat tämän tapahtuman maksutietoihin merkittyyn eräpäivään mennessä pystyt kuuntelemaan tämän luennon suoran internet-lähetyksen kautta sekä sen raakatallenteen kahden viikon ajan luennon jälkeen. 

Huomioithan nämä tästä kuukausiesitelmästä:

  • Ohjeet Internet-lähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja maksaneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Lähetyksessä ei ole videokuvaa, ainoastaan ääni ja valkokankaalle heijastettavat diat, jos sellaisia luennoitsijalla on.
  • Nettilähetystä pystyy seuraamaan yleisimmillä nettiselaimilla. Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Usein tällaisissa tilanteissa emme voi ongelmalle mitään (ongelma operaattorilla tai kuuntelijan verkkoyhteydessä tms.). Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin raakatallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
27-04-2019
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
12€ – 17€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!