Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ennen syntymää -astrologia

19-10-2019 klo 12:00 - 15:00

Vapaa – 17€

Raimo Nikula pitää Suomen Astrologisen Seuran 2019 lokakuun kuukausiesitelmän. Hänen aiheensa on ennen syntymää  -astrologia, jossa tarkastellaan ennen syntymää laskettuja astrologisia karttoja eli jälkiä menneisyydestä.

Astrologia perustuu useimmiten syntymäkarttaan ja sen tulkintaan. Mutta elämä alkaa ennen maailmaantuloa, lapsi kasvaa 9 kk äidin kohdussa. Sinä aikana ihmisen siemenestä kasvaa monien vaiheiden jälkeen täydellinen pieni ihminen. Ennen syntymää -astrologia on oma alueensa. Sen työkaluja ovat ennen syntymää tapahtunut viimeinen auringonpimennnys (prenataalinen pimennys) ja viimeinen uusikuu ennen syntymää (prenataalinen uusikuu). Nämä voidaan lyhentää es-pimennys ja es-uusikuu. Tässä esitelmässä avataan es-astrologian sovelluksia pääpainona on käytännön esimerkkien antamat viitteet.

Ajallisesti liikutaan taaksepäin kuukauden (es-uusikuu), puolen vuoden (es-pimennys) ja satojen vuosien (es-pimennyksen Saroksen alkukartta) tasolla.

Raimo Nikula tutustui ensi kerran astrologiaan 1973. Astrologia osoittautui niin koukuttavaksi hänelle, ettei hän ole päässyt siitä eroon vieläkään. Hän kirjoitti Astrologian ihmiskuvan (Karisto, 1987) ja alkoi perehtyä astrologiaan laajemmin. Astrologin työn ja opetuksen ohella on syntynyt alan kirjallisuutta vuodesta 1992 alkaen: Astrologian historia, Synastria, Kuunvaiheet, Planeettavoimat elämän rytmittäjinä, Maan ja taivaan välillä sekä Astrologian sisäpiiri. Raimo on  Astrologisen Seuran kunniajäsen, ex-puheenjohtaja ja yksi yhdistyksen tietämyksen kantavia voimia.

 

Kun ilmoittaudut ja maksat tämän tapahtuman maksutietoihin merkittyyn eräpäivään mennessä pystyt kuuntelemaan tämän luennon suoran internet-lähetyksen kautta sekä sen raakatallenteen kahden viikon ajan luennon jälkeen. 

Huomioithan nämä tästä kuukausiesitelmästä:

  • Ohjeet Internet-lähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja eräpäivään mennessä maksaneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Jos maksat osallistumismaksun eräpäivän jälkeen, niin saat linkin tapahtuman raakatallenteeseen muutaman päivän jälkeen tapahtuman jälkeen.
  • Lähetyksessä ei ole videokuvaa, ainoastaan ääni ja valkokankaalle heijastettavat diat, jos sellaisia luennoitsijalla on.
  • Nettilähetystä pystyy seuraamaan yleisimmillä nettiselaimilla. Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Usein tällaisissa tilanteissa emme voi ongelmalle mitään (ongelma operaattorilla tai kuuntelijan verkkoyhteydessä tms.). Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin raakatallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
19-10-2019
Aika:
12:00 - 15:00
Hinta:
Vapaa – 17€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!