Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Englannin kaksinkertainen vallanvaihto astrologisesti

24-09-2022 klo 12:00 - 14:00

12€ – 20€

Raimo Nikula pitää Suomen Astrologisen Seuran 2022 syyskuun kuukausiesitelmän. Hän tarkastelee Englannin kaksinkertaista vallanvaihtoa astrologisesti sisältäen seuraavia teemoja:

 • Kuningatar Elisabeth II kuolema
 • Charles III uusi kuningas – vihdoinkin
 • Pääministerin vaihdos: Liz Truss, uusi PM
 • Keitä olivat Charles I ja Charles II?

Esitelmässä tehdään katsaus näiden muutosten takana oleviin transiitteihin ja aurinkopaluukarttoihin sekä Yhdistyneen Kuningaskunnan valtiolliseen karttaan.

 

Raimo Nikula tutustui ensi kerran astrologiaan 1973. Astrologia osoittautui niin koukuttavaksi hänelle, ettei hän ole päässyt siitä eroon vieläkään. Hän kirjoitti Astrologian ihmiskuvan (Karisto, 1987) ja alkoi perehtyä astrologiaan laajemmin. Astrologin työn ja opetuksen ohella on syntynyt alan kirjallisuutta vuodesta 1992 alkaen: Astrologian historia, Synastria, Kuunvaiheet, Planeettavoimat elämän rytmittäjinä, Maan ja taivaan välillä sekä Astrologian sisäpiiri. Raimo on  Astrologisen Seuran kunniajäsen, ex-puheenjohtaja ja yksi yhdistyksen tietämyksen kantavia voimia.

 

Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

 • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
 • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
  • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
 • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
 • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 9.10.2022 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. (Yhdistyksen kunniajäsenet ja toimihenkilöt ilmoittautuvat klikkaamalla tätä linkkiä.)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
24-09-2022
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
12€ – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!