Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesän 2019 astroviikonloppu (sunnuntain luento)

09-06-2019 klo 12:00 - 13:30

Vapaa – 17€

Tämä tapahtuma kuuluu Kesä 2019 Astroviikonloppu  -seminaariin. Ilmoittautumalla tämän tapahtuman kautta voit osallistua seminaarin sunnuntaipäivän luentoon. Seminaarin sisällöstä ja muista lippuvaihtoehdoista voi lukea enemmän Kesä 2019 Astroviikonlopun omalta sivulta klikkaamalla tästä.

Sunnuntain Kesä 2019 Astroviikonlopun esitelmälipulla pääset seuraamaan Hakan Kirkoglun esitelmää aiheesta: “Saturnus/Pluto ja planeettojen linjaukset vuoden 2020 tienoilla ja sen jälkeen.”  Luento on englanninkielellä.


Saturnus/Pluto ja planeettojen linjaukset vuoden 2020 tienoilla ja sen jälkeen  -luennosta

Vuoden 2020 tienoon huomiota herättävä planeettatoiminta Kauriissa ja Vesimiehessä suo paljon tulkittavaa mundaani astrologiasta kiinnostuneille. Saturnus/Pluton uusi kierros alkaa vuoden 2020 alkupäivinä, joten ohjelmassamme on luvassa merkittäviä yhteenottoja poliittisissa ja taloudellisissa rakenteissa. Mitkä ovat tämän huonomaineisen konjunktion olennaiset piirteet ennen Jupiter/Saturnuksen uutta synodista kierrosta? Keskitymme tällä luennolla näiden syviä muutoksia tuottavien prosessien dynamiikkoihin useiden mundaani karttojen kautta.

About Saturn/Pluto and current planetary alignments around 2020 and beyond lecture

A striking planetary activity in Capricorn and Aquarius at the treshold of 2020 presents a plethora of interpretation for us, mundane astrologers. Saturn – Pluto cycle will be renewed in the early days of 2020. Certain heavy clashes in political and economic structures will be on our agenda. What are the crucial dimensions of this notorious conjunction ahead of upcoming new Jupiter/Saturn synodic cycle? In this lecture, we are going to focus our attention to different dynamics of these deeply transformative process looking at several mundane charts.


Kun ennakkoilmoittaudut ja maksat tämän tapahtuman sähköpostiin saamasi maksutietojen eräpäivään mennessä pystyt kuuntelemaan tämän luennon suoran internet-lähetyksen kautta sekä sen raakatallenteen kahden viikon ajan luennon jälkeen. Jos ostat lipun vasta ovelta tapahtumapaikalla, hinta on kalliimpi (ks. tiedot seminaarin omalta sivulta klikkaamalla tästä).

Huomioithan nämä tästä esitelmästä:

  • Voit kuunnella tämän esitelmän joko tapahtumapaikalla tai Internet-lähetyksen kautta.
  • Ohjeet Internet-lähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja maksaneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Lähetyksessä ei ole videokuvaa, ainoastaan ääni ja valkokankaalle heijastettavat diat, jos sellaisia luennoitsijalla on.
  • Nettilähetystä pystyy seuraamaan yleisimmillä nettiselaimilla. Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Usein tällaisissa tilanteissa emme voi ongelmalle mitään (ongelma operaattorilla tai kuuntelijan verkkoyhteydessä tms.). Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin raakatallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat), lisää pyydetyt lisätiedot ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
09-06-2019
Aika:
12:00 - 13:30
Hinta:
Vapaa – 17€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sasseura.net/astroviikonloppu-2019/

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!