Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesän 2019 astroviikonloppu (lauantain luennot)

08-06-2019 klo 11:00 - 15:00

27€ – 37€

Tämä tapahtuma kuuluu Kesä 2019 Astroviikonloppu  -seminaariin. Ilmoittautumalla tämän tapahtuman kautta voit osallistua seminaarin lauantaipäivän luentoihin. Seminaarin sisällöstä ja muista lippuvaihtoehdoista voi lukea enemmän Kesä 2019 Astroviikonlopun omalta sivulta klikkaamalla tästä.

Lauantain Kesä 2019 Astroviikonlopun esitelmäpakettiin kuuluu kaksi esitelmää: Astrologiset koulukunnat (Markku Manninen) ja Suomen kansallinen kartta (Hakan Kirkoglu).


Astrologiset koulukunnat 
Markku Manninen käsittelee Astrologisia koulukuntia tyylilleen uskollisena esimerkein ja astrologisen näkemyksensä kautta.
Suomen kansallinen kartta  -luennosta

Hakan kuvailee luentoa näin: “Viime vuonna Suomi vietti satavuotisjuhliaan. Käsittelen tällä luennollani Suomen kansallisen kartan olennaisimpia teemoja eri menetelmillä Suomen kulttuurista ja perinteistä ammentaen. Käyn läpi useita tapahtumia Suomen historiassa sekä luon katsauksen Suomen tulevaisuudennäkymiin.

About The National Chart of Finland lecture

Hakan describes the lecture in this way: “Last year Finland celebrated her centenary. In this lecture, drawing upon Finland culture and traditions, I am going to touch upon important themes in the Finnish national chart using different techniques. Several mundane events and future prospects will also be discussed.


Aikataulu

  • Klo 11:00 – 12:30 Markku Manninen: Astrologisen koulukunnat
  • Klo 12:30 – 13:30 Lounastauko
  • Klo 13:45 – 15:00 Hakan Kirkoglu: Suomen kansallinen kartta

Kun ennakkoilmoittaudut ja maksat tämän tapahtuman sähköpostiin saamasi maksutietojen eräpäivään mennessä pystyt kuuntelemaan nämä luennot suoran internet-lähetyksen kautta sekä niiden raakatallenteet kahden viikon ajan luennon jälkeen. Jos ostat lipun vasta ovelta tapahtumapaikalla, hinta on kalliimpi (ks. tiedot seminaarin omalta sivulta klikkaamalla tästä).

Huomioithan nämä näistä esitelmistä:

  • Voit kuunnella nämä esitelmät joko tapahtumapaikalla tai Internet-lähetyksen kautta.
  • Ohjeet Internet-lähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja maksaneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Lähetyksessä ei ole videokuvaa, ainoastaan ääni ja valkokankaalle heijastettavat diat, jos sellaisia luennoitsijalla on.
  • Nettilähetystä pystyy seuraamaan yleisimmillä nettiselaimilla. Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Usein tällaisissa tilanteissa emme voi ongelmalle mitään (ongelma operaattorilla tai kuuntelijan verkkoyhteydessä tms.). Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin raakatallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat), lisää pyydetyt lisätiedot ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
08-06-2019
Aika:
11:00 - 15:00
Hinta:
27€ – 37€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sasseura.net/astroviikonloppu-2019/

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!