Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Astroviikonloppu 10-2023

lauantai 14.10. - sunnuntai 15.10.

25€ – 50€

Suomen Astrologinen Seura ry järjestää Astroviikonloppu 10-2023  -tapahtuman Hengen ja tiedon messuilla luokassa 38. Messut ovat Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla (tarkemmat tiedot löytyvät tältä sivulta: Hengen ja tiedon messut 2023).

Astropäivillä pidetään kuusi esitelmää. Lisäksi luokkatilassa on saatavilla shamaaniseen astrologiaan perustuvia tulkintoja (astrologina Ville Viinikka) ja käytännönläheisiä vuosikatsauksia (astrologina Terttu Haverinen). Luokassa on myös myytävänä Astro Logos -lehtiä ja SAS ry:n kirjastosta poistettavia kirjoja. Katso alla olevasta kaksisivuisesta esitteestä astroviikonlopun esitelmäohjelma. Osallistumismaksu tapahtumapaikalla on 5 eur / luento.

Esitelmiä voi myös seurata suorana verkkolähetyksenä etänä. Etäosallistumisen hinnoittelu on nähtävissä alla. Voit valita etäosallistumisvaihtoehdoksi yhden päivän tai kaksi päivää. Tallenteiden katseluoikeus vuoden 2023 loppuun sisältyy etäosallistumisen hintaan.

Tapahtumapaikalla osallistujat voivat erikseen hankkia katseluoikeuden tallenteisiin vuoden 2023 loppuun asti. He saavat kustakin tapahtumapaikalla seuraamastaan esitelmästä lipun hinnan (5 eur) suuruisen alennuksen tallenteiden katseluoikeuden hinnasta.

 

Esitelmäesite (10-2023 astroviikonloppu) A5

 

Jos osallistut etäyhteydellä, niiin huomiothan nämä:

  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteet pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenteet ovat katsottavissa sunnuntaihin 31.12.2023 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen parin viikon sisällä.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
lauantai 14.10.
Loppuu:
sunnuntai 15.10.
Hinta:
25€ – 50€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Helsingin suomalainen yhteiskoulu
Isonnevantie 8
Helsinki, 00320
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!