Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Astrologiset suurkuviot ja henkinen evoluutio

30-05-2020 klo 12:00 - 14:00

Vapaa – 20€

Erkki Lehtiranta pitää Suomen Astrologisen Seuran 2020 toukokuun kuukausiesitelmän aiheesta: Astrologiset suurkuviot ja henkinen evoluutio. Suurkuviot ovat symmetrisiä geometrisia kuvioita astrologisella kartalla. Ne kokoavat yhteen erilaisia astrologisia energioita ja ovat tärkeitä avaimia astrologisessa synteesissä. Ammattiastrologi Erkki Lehtiranta tarkastelee esityksessään suurkuvioiden merkitystä erityisesti henkisen astrologian ja evoluution näkökulmasta. Tässä katsannossa suurkuvioista löytyy mm. merkittäviä karmallisia koodauksia haasteineen ja mahdollisuuksineen. Mukana esityksessä on valaisevia esimerkkikarttoja.

FM Erkki Lehtiranta on työskennellyt astrologian parissa 40 vuoden ajan ja toiminut mm. Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana. Lehtiranta on kirjoittanut 12 kirjaa, jotka valottavat henkisyyden laajaa teemaa eri näkökulmista. Kolme näistä kirjoista käsittelee henkistä astrologiaa.

 

HUOM! Tähän esitelmään voit osallistua ainoastaan Internetin kautta.

  • Ohjeet Internet-lähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja eräpäivään (to 28.5.) mennessä maksaneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Jos maksat osallistumismaksun eräpäivän (to 28.5.) jälkeen, niin saat linkin tapahtuman lähetystallenteeseen muutaman päivä tapahtuman jälkeen.
  • Nettilähetystä pystyy seuraamaan Google Chrome  -internetselaimella tai Zoom-videoneuvotteluohjelmalla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin lähetystallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. S.A.S. r.y.:n kunniajäsenille ja toimihenkilöille tapahtuma on ilmainen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30-05-2020
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
Vapaa – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vain nettilähetys
Suomi

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!