Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Astrologian ja Tarot-järjestelmän yhdistely huonejärjestelmällä

25-04-2020 klo 12:00 - 15:30

Vapaa – 15€

Jyri Kallio pitää Suomen Astrologisen Seuran 2020 huhtikuun kuukausiesitelmän aiheesta astrologian ja Tarot-järjestelmän yhdistämisestä. Jyri kuvaa esitelmäänsä näin: ”Esitelmä yhdistää astrologian ja Tarot-kortit uuden huonejärjestelmän avulla, jonka olen luonut. Taroteissa on 22 isoa arcanaa eli suurten salaisuuksien korttia. Olen jakanut astrologisen kartan näiden korttien mukaisesti. Tämän avulla saa uuden näkemyksen tähtikartasta, joka täydentää perustulkintaa.

Esitelmä ei vaadi välttämättä Tarot-korttien tuntemusta, mutta astrologian alkeet on hyvä tietää.

Luennoitsija Jyri Kallio on harrastanut astrologiaa 27 vuotta. Hän on ollut kiinnostunut eri rajatiedon alueista, joten hänen astrologinen näkemyksensä pohjautuu henkisyyteen, karmaan ja sielunvaellukseen. Hän on pitänyt kursseja ja pienryhmiä etupäässä pääkaupunkiseudulla. Jyri on ollut Suomen Astrologisen Seuran puheenjohtajana.

 

HUOM! Tähän esitelmään voit osallistua ainoastaan Internetin kautta.

  • Ohjeet Internet-lähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja eräpäivään mennessä maksaneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Jos maksat osallistumismaksun eräpäivän jälkeen, niin saat linkin tapahtuman lähetystallenteeseen muutaman päivä tapahtuman jälkeen.
  • Nettilähetystä pystyy seuraamaan Google Chrome  -internetselaimella tai Zoom-videoneuvotteluohjelmalla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin lähetystallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi. S.A.S. r.y.:n kunniajäsenille tapahtuma on ilmainen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
25-04-2020
Aika:
12:00 - 15:30
Hinta:
Vapaa – 15€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vain nettilähetys
Suomi

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/