Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU – Astrologian alkulähteillä

28-03-2020 klo 13:00 - 16:30

Tämä maaliskuun esitelmätilaisuus siirretään myöhempään ajankohtaan koronavirustilanteen takia. Uudesta ajankohdasta (mikä todennäkäisesti menee syksylle) lähetetään uusi tapahtumailmoitus jäsenistölle.

—–

Marja-Liisa Niemi-Mattila pitää Suomen Astrologisen Seuran 2020 maaliskuun kuukausiesitelmän, jossa paneudutaan astrologian ikuisiin peruskysymyksiin mm. siihen, miten astrologia voi oikeasti toimia ja mennään astrologian alkulähteelle. Tämä luento sopii aivan astrologian aloittelijoille kuin jo pidempään harrastaneille!

Marja-Liisan luennossa käydään läpi seuraavia aihealueita:

  • Miten astrologia voi oikeasti toimia?
  • Käydään läpi erilaisten tähdistöjen ja Eläinradan merkkien dilammaa.
  • Katsaus Olymposlaiseen astrologiaan, joka edelsi hellenististä, antiikin aikaista ja roomalaista astrologiaa
  • Miten Pausaniaksen tieto elää tänäkin päivänä jungilaisen psykologian arkkityypeissä?
  • Entä mitä on sydämen astrologia?

 

Marja-Liisa Niemi-Mattila on toiminut astrologian parissa vuodesta 1970 alkaen ja pitänyt alan luentoja ja kursseja 1980-luvulta lähtien. Marja-Liisa on Suomen Astrologisen Seuran kunniajäsen sekä on ollut myös perustamassa Tampereen Astrologista Seuraa. Hän on erikoistunut humanistiseen, psykologiseen ja esoteeriseen astrologiaan sekä myös astrologian Kreikan ja Rooman mytologiataustaan. Marja-Liisa on kirjoittanut kaksi kirjaa: ”Ajattomat arkkityypit” (WSOY 1998) ja “Jumalainen mies” (WSOY 2008) sekä myös esitelmöinyt astrologian maailmankonferenssissa Rio De Janeirossa vuonna 1987.

 

Voit osallistua tähän esitelmään tapahtumapaikalla (Internet-lähetystä ei järjestetä tästä luennosta). Ilmoittautuminen avataan viimeistään maaliskuun alussa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28-03-2020
Aika:
13:00 - 16:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!