Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Astrologian alkeet -kurssi (syksy 2021)

30-10-2021 klo 11:00 - 31-10-2021 klo 16:00

55€ – 85€

Suomen Astrologinen Seura ry järjestää astrologian alkeiskurssin “Astrologian alkeet” viikonloppuna 30.-31.10. Helsingissä. Kurssi soveltuu niin aloittelijoille kuin astrologiaa jo harrastaneille, jotka haluavat kohentaa astrologista perustietoansa.

Kurssin lauantaipäivä järjestetään osoitteessa Uudenmaankatu 33, Helsinki (Avartuva Ihmiskuva ry:n tila) ja sunnuntaipäivä osoitteessa Töölönkatu 1 E 11 (SAS ry tilat). Molempina päivinä kurssi alkaa kello 11 ja päättyy klo 16. Kurssin aikana pidetään lounastauko päivän keskivaiheilla ja lyhyempiä taukoja sopivissa kohdin. Mukaan voi tuoda omat eväät tai käydä lounastamassa lähellä olevissa ravintoloissa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Kurssin kouluttajana on astrologi Terttu Haverinen. Hän on kouluttautunut astrologiksi vuosina 2007-2009. Perusastrologiakoulutuksen lisäksi hän on käynyt henkisen astrologian koulutusohjelman. Opettajina hänellä on ollut mm. Erkki Lehtiranta, Raimo Nikula ja Seppo Tanhua. Tertun kurssin käyneet kehuvat hänen keskustelevaa ja interaktiivista otetta opetuksessa. Kurssi ei tule olemaan puuduttava astrologian “reseptikurssi” vaan tulet oppimaan astrologiaa elävästi oman henkilökohtaisen karttasi kautta. Ilmoittautuessa voit antaa syntymätietosi, jonka pohjalta saat kurssin alussa oman syntymäkarttasi, jota järjestelmällisesti käydään kurssilla läpi yhdessä kouluttajan kanssa.

Terttu kuvaa kurssin sisältöä näin: “Perehdymme astrologisen kielen symboliikkaan ja niiden merkityksiin. Oppiminen tapahtuu jokaisen henkilökohtaisen syntymäkartan kautta. Opimme ymmärtämään itseämme ja tiedostamaan luonnettamme, potentiaaleja ja kehitysalueita.” Kurssilla opitaan astrologian pohjana olevien eläinradan, elementtien ja laatujen, planeettojen ja huoneiden merkitykset astrologisella kartalla.

Kurssille mahtuu ainoastaan 12 osallistujaa, joten ilmoittaudu ja varaa paikkasi ajoissa! Kurssi järjestetään, jos torstaihin 14.10. mennessä on tarpeeksi ilmoittautuneita. Ilmoittautumiset ovat sitovia, mutta jos kurssi perutaan, niin osallistumismaksu palautetaan.

Koko kurssin hinta on Suomen Astrologisen Seuran jäsenille 55 eur ja muille 85 eur.

 

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

ilmoittautumisen yhteydessä kysyttyjä syntymätietoja käytetaan astrologisen karttasi laskemiseksi. Suomen astrologinen seura välittää nämä tiedot kurssin kouluttajalle Terttu Haveriselle. Tietoja säilytetään kurssin päivämäärään asti, jonka jälkeen ne poistetaan ilmoittautumistiedoista.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
30-10-2021 klo 11:00
Loppuu:
31-10-2021 klo 16:00
Hinta:
55€ – 85€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!