Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU – Astrologian ajankuva -kurssi

20-03-2021 klo 10:00 - 16:00

45€ – 65€

Koronavirustilanteen takia Helsingin ja Uudenmaan alueella käyttöönotetun sulkuajan vuoksi kurssia ei pidetä. Seuraavista kurssien ajankohdista löytyy tietoa verkkosivuiltamme sasseura.net sekä sähköpostiuutiskirjeestä. (Jos haluat liittyä postituslistalle, lähetä viesti tästä sas.sihteeri@gmail.com osoitteeseen.)

—–

Suomen Astrologinen Seura ry järjestää kurssin “Astrologian ajankuva” lauantaina 20.3. Helsingissä. Tämä kurssi on jatkoa “Astrologian alkeet” kurssille. Kurssi soveltuu astrologiasta kiinnostuneille ja harrastajille, jotka jo tuntevat astrologian perustiedot eläinradan merkeistä, elementeistä, laaduista, planeetoista ja huoneista.

Kurssi järjestetään osoitteessa Sturenkatu 11, Helsinki (Kalliolan setlementtitalo). Kurssi alkaa kello 10 ja päättyy klo 16. Kurssin aikana pidetään lounastauko päivän keskivaiheilla ja lyhyempiä taukoja sopivissa kohdin. Mukaan voi tuoda omat eväät tai käydä lounastamassa lähellä olevissa ravintoloissa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Astrologian ajankuva  -kurssilla perehdytään tulevaisuuden kartoittamiseen astrologian transiittimenetelmällä. Oppiminen tapahtuu pitkälti työpajamaisesti. Kouluttaja käy läpi aluksi perusteet transiiteista, jonka jälkeen tätä tietoa sovelletaan kurssilaisten omiin syntymäkarttoihin. Opit kurssilla seuraamaan oman elämäsi trendejä, ennakoimaan tulevia mahdollisuuksia ja haasteita sekä valitsemaan sopivat ajankohdat hankkeillesi ja arkielämäsi toiminnoille. Sen lisäksi että opit mitä astrologian tulevaisuuden kartoitus transiiteilla tarkoittaa saat kokonaiskuvan astrologian ajankuvastasi seuraavaksi vuodeksi eteenpäin.

Kurssin kouluttajana on astrologi Terttu Haverinen. Hän on kouluttautunut astrologiksi vuosina 2007-2009. Perusastrologiakoulutuksen lisäksi hän on käynyt henkisen astrologian koulutusohjelman. Opettajina hänellä on ollut mm. Erkki Lehtiranta, Raimo Nikula ja Seppo Tanhua. Tertun kurssin käyneet kehuvat hänen keskustelevaa ja interaktiivista otetta opetuksessa. Kurssi ei tule olemaan puuduttava astrologian “reseptikurssi” vaan tulet oppimaan käytännössä tulevaisuutesi kartoittamista. Ilmoittautuessa voit antaa syntymätietosi, jonka pohjalta saat kurssin alussa henkilökohtaiset seuraavan vuoden aikajakson kattavat transiittilistaukset, joita järjestelmällisesti käydään kurssilla läpi yhdessä kouluttajan kanssa.

Kurssille mahtuu ainoastaan 12 osallistujaa, joten ilmoittaudu ja varaa paikkasi ajoissa! Kurssi järjestetään, jos keskiviikkoon 3.3. mennessä on tarpeeksi ilmoittautuneita. Ilmoittautumiset ovat sitovia, mutta jos kurssi perutaan vähäisen osallistujamäärän tai koronarajoitusten takia, niin osallistumismaksu palautetaan. Kurssilla istutaan väljästi ottaen huomioon koronatilanteen turvaetäisyysvaatimukset ja tarjolla on myös kasvomaskeja.

Kurssin hinta on Suomen Astrologisen Seuran jäsenille 45 eur ja muille 65 eur.

 

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

ilmoittautumisen yhteydessä annettuja syntymätietoja käytetaan astrologisen syntymäkarttasi sekä transiittien laskemiseksi. Suomen astrologinen seura välittää nämä tiedot kurssin kouluttajalle Terttu Haveriselle. Tietoja säilytetään kurssin päivämäärään asti, jonka jälkeen ne poistetaan ilmoittautumistiedoista.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
20-03-2021
Aika:
10:00 - 16:00
Hinta:
45€ – 65€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kalliolan setlementtitalo
Sturenkatu 11
Helsinki, 00510 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!