Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Astroa a la Anita

lauantai 18.1. klo 13:00 - 15:00

Vapaa – 15€

Anita Väre pitää Suomen Astrologisen Seuran 2020 tammikuun kuukausiesitelmän, jossa hän valottaa tapaansa tulkita astrologista karttaa. Tämän kerran kuuukausiesitelmä on luonteeltaan keskusteleva ja kokeellinen. Luennon aikana vertaillaan ja yhdistellään erityyppisiä astrologisia menetelmiä. Tulkinnan pohjana toimii vahvasti intuitio. Luvassa saattaa olla jopa menetelmiä, joita Suomessa ei ole yleisesti käytössä astrologian piireissä.

Anita on auttanut henkisen astrologian polullaan lukuisia elämänkulkijoita. Hän pystyy hetkessä intuitiivisesti löytämään tulkittavan henkilön ongelmakohdat ja herättämään kuulijan suorasanaisella tyylillään ymmärtämään karttaansa. Tapahtuman aikana on myös mahdollisuus saada tulkintaa omalle kartalleen…jos vain uskallat 🙂

 

Avainteemoja ja -sanoja luennolle ovat:

  • Astrologian menetelmien vertailu
  • Henkinen astrologia
  • Intuitivinen ja keskusteleva etenemistyyli

 

Kun ilmoittaudut ja maksat tämän tapahtuman maksutietoihin merkittyyn eräpäivään mennessä pystyt kuuntelemaan tämän luennon suoran internet-lähetyksen kautta sekä sen lähetystallenteen kahden viikon ajan luennon jälkeen. Kunniajäsenille tapahtuma on ilmainen.

Huomioithan nämä tästä kuukausiesitelmästä:

  • Ohjeet Internet-lähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja eräpäivään mennessä maksaneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Jos maksat osallistumismaksun eräpäivän jälkeen, niin saat linkin tapahtuman lähetystallenteeseen muutaman päivä tapahtuman jälkeen.
  • Nettilähetystä pystyy seuraamaan Google Chrome  -internetselaimella tai Zoom-videoneuvotteluohjelmalla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin lähetystallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
lauantai 18.1.
Aika:
13:00 - 15:00
Hinta:
Vapaa – 15€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/