Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ajankohtaisista taivaanmerkeistä

19-09-2020 klo 12:00 - 14:00

Vapaa – 18€

Markku Manninen pitää Suomen Astrologisen Seuran syyskuun 2020 kuukausiesitelmän “Ajankohtaisista taivaanmerkeistä”. Se mitä luento tarkalleen pitää sisällään on Mannisen tuttuun tyyliin loppuun asti mysteeri. Luennon sisältö rakentuu ajanhetken ajatusvirran muovautuessa puheeksi. Mannisen esitys saa joka kerta kaikki temmattua mukaansa kiitämään astroajatusten virtaan sinkoillen esimerkeistä, oman elämän kokemuksista ja julkisuuden henkilöiden edesottamuksista toiseen kutoen uniikin radiokuunnelman tyylisen sommitelman, hauskuutta unohtamatta.

Markku Manninen ei juuri esittelyä kaipaa. Astrologia on ollut osa hänen elämää jo yli 40 vuotta. Häntä on kuultu radiossa ja hänen artikkeleitaan ja laatimiaan horoskooppeja on luettu lehdissä. Kaikki vähänkin pidempää astrologiaa harrastaneet ja Suomen astrologisten seurojen tilaisuuksiin osallistuneet tuntevat Markun ainutlaatuisen tavan vetää kuuntelija mukaan hänen syvällisten astrologisten ajatustensa avaruuteen.

 

Tapahtumapailla tilaan mahtuu koronarajoitusten takia ainoastaan noin 15 henkilöä ja tämän takia tapahtumaan on ennakkoilmoittauduttava. Ilmoittautumisen yhteydessä sinun on päätettävä oletko tulossa kuuntelemaan luentoa tapahtumapaikalle, vai osallistutko tapahtumaan suoran nettilähetyksen kautta. (Nettilähetykseen ei ole osallistujamäärälle rajoituksia.) 

Kun ilmoittaudut ja maksat tämän tapahtuman maksutietoihin merkittyyn eräpäivään mennessä pystyt kuuntelemaan tämän luennon suoran internet-lähetyksen kautta sekä sen lähetystallenteen kahden viikon ajan luennon jälkeen. Kunniajäsenille tapahtuma on ilmainen. 

Huomioithan nämä tästä kuukausiesitelmästä:

  • Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella vaikka olisit tulossa kuuntelemaan esitelmää tapahtumapaikalle.
  • Ohjeet Internet-lähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja eräpäivään mennessä maksaneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Jos maksat osallistumismaksun eräpäivän jälkeen, niin saat linkin tapahtuman lähetystallenteeseen muutaman päivä tapahtuman jälkeen.
  • Nettilähetystä pystyy seuraamaan Google Chrome  -internetselaimella tai Zoom-videoneuvotteluohjelmalla.myös
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin lähetystallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
19-09-2020
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
Vapaa – 18€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!