Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ajan syklisyys

20-10-2018 klo 14:00 - 15:30

10€ – 15€

Luennolla tarkastellaan ajan syklisyyttä. Astrologisesti on samanaikaisesti menossa useampia eripituisia syklejä, joita seuraamalla voimme ymmärtää itseämme ja oman elämämme tapahtumia paremmin. Keskitymme pohtimaan erityisesti Saturnuksen kiertoa sen ylittäessä kartan akseleita ja kulmahuoneita.

Luennoitrija Sirpa Birgitta Karhu on koulutukseltaan ekonomi ja ekspressiivinen taideterapeutti. Hän on opiskellut myös taidehistoriaa ja psykologiaa Helsingin Avoimessa Yliopistossa. Sirpan kiinnostus astrologiaan heräsi jo 90-luvulla ja hän käyttää nyt työssään astrologista tietämystä yhdistäen siihen taideterapiaa, työnohjausta, koulutusta ja taidetta lasten ja aikuisten kanssa. Hän on syventynyt psykologiseen astrologiaan ja yhdistää siihen myös kuvien kanssa työskentelyä.

Etukäteen tapahtumaan ilmoittautuneilla ja maksaneilla on mahdollisuus osallistua esitelmään internet-lähetyksen kautta sekä kuunnella sen raakatallenne kahden viikon ajan esitelmän jälkeen.

Imoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina “Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

—  Tämä ja luento Venus ja Mars parisuhteessa järjestetään samana päivänä peräkkäin. Samalla hinnalla pääsee osallistumaan molempiin luentoihin.  —

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
20-10-2018
Aika:
14:00 - 15:30
Hinta:
10€ – 15€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!