Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vuoden 2021 alkunäkymiä astrologisesti – politiikkaa ja maailmallista kehitystä

20-02-2021 klo 14:00 - 16:00

Vapaa – 20€

Raimo Nikula pitää Suomen Astrologisen Seuran 2021 helmikuun kuukausiesitelmän. Aiheena hänellä on “Vuoden 2021 alkunäkymiä astrologisesti – politiikkaa ja maailmallista kehitystä”. Luennossa Raimo kertoo miten Jupiter/Saturnus -syklin alku ja jatko näkyy maailman menossa niin USA:ssa ja Suomessa. Hän käy läpi myös vuoden tärkeimmät transiitit ja Oinas-ingressin näkymät.

Raimo Nikula tutustui ensi kerran astrologiaan 1973. Astrologia osoittautui niin koukuttavaksi hänelle, ettei hän ole päässyt siitä eroon vieläkään. Hän kirjoitti Astrologian ihmiskuvan (Karisto, 1987) ja alkoi perehtyä astrologiaan laajemmin. Astrologin työn ja opetuksen ohella on syntynyt alan kirjallisuutta vuodesta 1992 alkaen: Astrologian historia, Synastria, Kuunvaiheet, Planeettavoimat elämän rytmittäjinä, Maan ja taivaan välillä sekä Astrologian sisäpiiri. Raimo on Astrologisen Seuran kunniajäsen, ex-puheenjohtaja ja yksi yhdistyksen tietämyksen kantavia voimia.

 

 

Tapahtumapailla tilaan mahtuu koronarajoitusten takia ainoastaan noin 10 henkilöä ja tämän takia tapahtumaan on ennakkoilmoittauduttava. Ilmoittautumisen yhteydessä sinun on päätettävä oletko tulossa kuuntelemaan luentoa tapahtumapaikalle, vai osallistutko tapahtumaan suoran verkkolähetyksen kautta. (Verkkolähetykseen ei ole osallistujamäärälle rajoituksia.) 

Kun ilmoittaudut ja maksat tämän tapahtuman maksutietoihin merkittyyn eräpäivään mennessä pystyt kuuntelemaan tämän luennon suoran verkkolähetyksen kautta sekä sen lähetystallenteen kahden viikon ajan luennon jälkeen. Kunniajäsenille tapahtuma on ilmainen. Tapahtuma on myös ilmainen jäsenille, jotka osallistuvat ennen luentoa olevaan SAS ry:n vuosikokoukseen tapahtumapaikalla. Valitse silloin “JÄSENENÄ OSALLISTUN VUOSIKOKOUKSEEN TAPAHTUMAPAIKALLA” vaihtoehto alla.

Huomioithan nämä tästä kuukausiesitelmästä:

  • Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella vaikka olisit tulossa kuuntelemaan esitelmää tapahtumapaikalle.
  • Ohjeet verkkolähetyksen seuraamiseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ja eräpäivään mennessä maksaneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Jos maksat osallistumismaksun eräpäivän jälkeen, niin saat linkin tapahtuman lähetystallenteeseen muutaman päivä tapahtuman jälkeen.
  • Nettilähetystä pystyy seuraamaan Google Chrome  -internetselaimella tai Zoom-videoneuvotteluohjelmalla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että nettilähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos niin käy, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty kuuntelemaan suoraa lähetystä, niin lähetystallenteen pystyt jälkikäteen parin viikon ajan kuuntelemaan.

Ilmoittaudu valitsemella oikea lippumäärä (jäsenille ja ei-jäsenille eri kohdat) ja paina ”Lisää ostoskoriin” painiketta ja jatka Kassasivun läpi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiisi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
20-02-2021
Aika:
14:00 - 16:00
Hinta:
Vapaa – 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Avartuva ihmiskuva ry
Uudenmaankatu 33
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Astrologinen Seura ry
Puhelin:
+358442412023
Sähköposti:
sas.hallitus@gmail.com
Kotisivu:
http://www.suomenastrologinenseura.fi/
error: Content is protected !!