Uutiset / Verkkopalvelut

Seuran uusi nettisivusto alkaa muotoutua

Vuonna 2017 hallitus otti agendalle uuden verkkosivuston ja siihen liittyvien palveluiden suunnittelemisen. Tätä suunnittelua ja testausta yhdistyksen webmaster teki koko toimikauden. Nyt ollaan siinä pisteessä, että vaihe vaiheelta nämä suunnitelmat tulevat todeksi ja niitä aletaan ottamaan käyttöön.

Ensimmäisenä näkyvänä askeleena uusista verkkosivuista ja -palveluista on se, että nykyisten verkkosivujen (www.suomenastrologinenseura.fi) rinnalle on pystytetty toinen verkkosivusto osoitteeseen www.sasseura.net eli juuri tämä sivusto, jossa luet tätä uutista 🙂 . Tähän uuteen osoitteeseen alkaa muodostua Suomen Astrologisen Seuran uudet verkkosivut. Tällä hetkellä sisältöä uusilla sivuilla on niukasti, mutta pikku hiljaa sitä lisätään luomalla uutta materiaalia sekä siirtämällä ja päivittämällä tietoja vanhalta sivustolta. Lisäksi sivujen ulkoasu muotoutuu tämän sivuston alkutaipaleen aikana. Esimerkikisi tällä hetkellä uudella sivustolla ei ole vielä logoa, joitakin käyttöliittymätekstejä saattaa vielä olla englanninkielellä ja sivuston värimaailma saattaa vielä hioutua toisenlaiseksi.

Uudella verkkosivustolla se sisältö mikä näkyy sivuston käyttäjälle määräytyy käyttöoikeuksien mukaan: yhdistyksen jäsenille näkyy enemmän sisältöä kuin ei-jäsenille. Jotkin sivustolla olevat artikkelit näkyvät kaikille, toiset taas näkyvät vain jäsenille. Näistä vain jäsenille suunnatuista artikkeleista näkyy kuitenkin usein yhdistyksen ulkopuolisille sivuston käyttäjille artikkelin otsikko ja parin rivin lyhennelmä. Yhdistyksen jäsen voi tunnistautua sivustolla kirjautumalla sisään omilla tunnuksillaan, jolloin koko artikkeli on luettavissa. Klikkaa tästä nähdäksesi ohjeet kuinka tilata salasana näille sivuille.

Tälle uudelle Suomen Astrologisen Seuran sivustolle lisätään uutta sisältöä vaiheittain. Sen jälkeen, kun hallitus katsoo, että uusi sivusto sisältää kaikki oleelliset verkkosivuston osat tullaan vanha verkkosivusto poistamaan kokonaan. Tämän jälkeen verkko-osoitteeseen www.suomenastrologinenseura.fi siirryttäessä tulevat tämän uuden verkkosivuston sivut näkyville. Sitä ennen tämä uusi sivusto on käytettävissä osoitteessa www.sasseura.net.

Leave a Reply