Verkkopalvelut

Salasanan tilaus uudelle verkkosivustolle

Tässä ohjeet kuinka saat tilattua salasanan tälle uudelle verkkosivustolle (www.sasseura.net).

 

Ohjeen vaiheet

  1. Klikkaa tätä linkkiä https://sasseura.net/oma-tili/
  2. Klikkaa avautuneella sivulle ”Salasana unohtunut?” linkkiä.
  3. Avautuvalle ”Salasana unohtunut”-sivulle kirjoita sähköpostiosoitteesi ja paina ”Salasanan palautus”-painiketta.
    • Jos saat virheilmoituksen, että käyttäjätunnus tai salasana ei kelpaa, niin varmista, että olet kirjoittanut tähän kenttään sen sähköpostiosoitteen, jonka olet ilmoittanut yhdistyksen rekisteriin.
    • Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut tai sinulla ei ole ollut sähköpostiosoitetta yhdistyksen rekisterissä, niin ilmoita sähköpostiosoitteesi lähettämällä viesti osoitteeseen sas.hallitus@gmail.com.
  4. Sähköpostiisi tulee viesti otsikolla ”Salasananpalautus sivustolla Suomen Astrologien Seura ry”. Tässä sähköpostissa on linkki. Klikkaa sitä linkkiä.
  5. Avautuvalla ”Salasana unohtunut”-sivulle kirjoita uusi keksimäsi salasana. Kirjoita se myös toiseen laatikkoon uudestaan. Huomaa, että salasanan on täytettävä tietyt minimivaatimukset. Nämä minimivaatimukset näkyvät ohjetekstinä, jos salasana ei täytä niitä. Tämän jälkeen paina Tallenna-painiketta.

Näiden toimenpiteiden jälkeen voit kirjautua sähköpostiosoitteellasi ja uudella salasanallasi sivustolle sisäänkirjautumisnäkymässä. Sisäänkirjautumisnäkymään voi olla linkki artikkelissa, linkki siihen on yläpalkissa olevissa valikoissa. Ja voit aina siirtyä sisäänkirjautumisnäkymään menemällä tähän osoitteeseen: https://sasseura.net/oma-tili/

Kuvakaappaukset

 

Kohta 2:

Kohta 3:

Kohta 4:

Kohta 5:

Leave a Reply