Astrologia ja seksuaalisuus, erilaisia tapoja nauttia ja iloita

Lauantaina 21.4. klo 12:00 Soile Naskali luennoi S.A.S. ry:n järjestämässä tilaisuudessa aiheesta ”Astrologia ja seksuaalisuus, erilaisia tapoja nauttia ja iloita.”. Luento järjestetään Avartuva Ihmiskuva ry:n tiloissa osoitteessa: Uudenmaankatu 33, Helsinki.

Soile käsittelee esitelmässään astrologisen kartan elementtien (tuli, ilma, vesi ja maa) jakautumisen yhteyttä nautinnon etsimiseen, kokemiseen ja hakemiseen. Seksuaalisuuden monipuoliset muodot ja syvemmän yhteyden kokemus sekä ilo ja nautinto ovat esitelmän avainteemoja, joilla hän rohkaisee synnyttämään myös keskustelua aiheesta.

Soile Naskali on toiminut vuosia kehoterapeuttina, kouluttajana ja ammattiastrologina. Hän on ollut vuodesta 2009 Suomen Ammattiastrologit ry:n aktiivinen jäsen. Soile on ollut myös Suomen Astrologisen Seuran jäsen ja toimi yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2012-2017.

Soile kuvaa suhdettaan astrologiaan näin: ”Astrologia on minulle työväline oman minuuden ja elämänilmiöiden tutkimiseen ja olen avoin ja kiinnostunut erilaisista suuntauksista, tekniikoista ja näkökulmista, jotka syventävät astrologisen käsitteistön ymmärtämistä!”

Esitelmäaika on klo 12-15 ja se sisältää kahvitauon. Kahvitauolla juhlitaan yhdistyksen syntymäpäiviä kakkutarjoilulla.

Tilaisuuden osallistumismaksu: 10 eur (jäsenet, vuoden 2018 jäsenmaksu maksettu), 15 eur (ei-jäsenet).

(Huom. luennoitsijan pyynnöstä esitelmään voi osallistua vain tapahtumapaikalla. Luento saatetaan tallentaa, mutta mahdolliseen myytävään tulevasta tallenteesta editoidaan pois keskustelut.)

Ystävällisin terveisin,
S.A.S. ry