Verkkopalvelut

Astro Logos pdf-muodossa

Tässä ohjeet kuinka saat ladattua Astro Logos  -lehden pdf-muodossa omalle päätelaitteellesi. Päätelaite voi olla pöytätietokone, läppäri, tabletti tai vaikkapa älypuhelin. Päätelaitteellesi tarvitset pdf-lukuohjelman. Todennäköisesti koneellasi on jo sellainen: yleisimmät internet-selaimet pystyvät aukaisemaan pdf-tiedoston. Vaihtoehtoisesti voit ladata ilmaisen pdf-lukuohjelman netistä, esimerkiksi täältä: https://acrobat.adobe.com/fi/fi/acrobat/pdf-reader.html.

 

Ohjeen vaiheet

  1. Klikkaa tätä linkkiä https://sasseura.net/oma-tili/
  2. Jos et ole kirjautunut sisään, niin kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Jos sinulla ei ole vielä salasanaa näille yhdistyksen uusille verkkosivuilla, niin voit luoda sen näillä ohjeille: https://sasseura.net/salasana-verkkosivulle/ .
  3. Klikkaa vasemmassa palkissa olevaa Lataukset -linkkiä.
  4. Avautuu taulukko, jossa oikeassa laidassa on värilliset nappulat lehden nimikkeillä. Jos haluat siis ladata esim. Astro Logos lehden nro 105, painaa vastaavaa nappulaa taulukossa.
  5. Mitä edellisen kohdan suorituksen jälkeen tapahtuu voi riippua käyttämästäsi internet-selaimesta.
    • Googlen Chrome selainta käytettäessä latautuu Astro Logos selaimen ikkunaan. Kun liikutat hiirtä ilmestyy selaimen yläosaan palkki, jossa on download- / lataus-ikoni (katso kuvakaappaus alla: keskimmäinen nuoli alaspäin osoittava nuoli). Paina tätä. Tämän jälkeen voit valita paikan tietokoneellasi, johon tallennat lehden, jonka jälkeen pdf-muodossa oleva Astro Logos tallentuu koneellesi valittuun paikkaan.

Henkilökohtainen Astro Logos

Digitaalinen Astro Logos -lehti on rekisteröity sinun omaan käyttöösi. Lehden pdf-tiedoston levittäminen, kopioiminen ja jakaminen millä tahansa keinolla tai menetelmällä (esim. internetissä, sähköpostissa, keskusteluryhmissä jne) ovat kiellettyjä.

Kuvakaappaukset

 

Kohta 3:

Kohta 4:

Kohta 5:

Leave a Reply

error: Content is protected !!