Uutiset

Astro Logos ja jäsenyys 2018 — mikä muuttuu?

Yhdistyksen vuosikokous päätti 17.3.2018, että Suomen Astrologisen Seuran vuosimaksu on 35 eur eli kymmenen euroa vähemmän kuin monena edellisenä vuotena. Hallitus perusteli esitystään sillä, että alentamalla vuosimaksua madallamme kynnystä uusille jäsenille liittyä yhdistykseen. Samassa yhteydessä päätettiin, että yhdistyksen jäsenyyteen ei enää automaattisesti kuulu painettu ja postitettu Asto Logos  -lehti. Tämän sijaan vuosimaksun maksaneiden jäsenetuuteen kuuluu ns. digitaalinen näköispainos Astro Logos  -lehdestä. Yhdistyksen jäsenet voivat kuitenkin edelleen saada postiluukkuunsa painetun Astro Logos  -lehden tekemällä siitä erikseen 12 kk tilauksen edulliseen 10 euron jäsenhintaan.

Mikä ihmeen digitaalinen näköispainos?

Viime vuonna S.A.S. ry:n hallinnossa on suunniteltu yhdistyksen tuomista nykyaikaan. Hallitus totesi, että emme voi vain katsoa vierestä, kun maailma siirtyy yhä enemmän ja enemmän digiaikaan. Suomen Astrologisen Seuran on oltava osa tätä nykyvirtausta. Yhä useampi astrologian harrastaja etsii tietoa ja kartuttaa astrologisia taitojaan Internetin kautta. Kun valjastamme Internetin tarjoaman alustan käyttöömme, voimme tavoittaa tehokkaammin potentiaalisia uusia seuran jäseniä sekä vahvistaa seuran jäsenien välistä viestintää.

Yhtenä askeleena seuran digiaikaan siirtymisessä on Astro Logoksen digitaalisen näköispainoksen käyttöönotto. Nyt tässä tämän artikkelin myötä lanseeramme tämän: juhlallisesti lehden numero 104 (Suomi 100-vuotisjuhlanumero) on ensimmäinen sähköisessä muodossa tarjolla oleva Astro Logos. Tästä numerosta lähtien kaikki uudet numerot tulevat ilmestymään netissä digitaalisina näköispainoksina.

Digitaalinen näköispainos tarkoittaa julkaisua, joka on täsmälleen samannäköinen kuin painettu versio, erona on ainoastaan se, että sen voi lukea netissä kirjautumalla jäsensivuillemme. Lisäksi digitaalisen näköispainoksen voi ladata pdf-muodossa myös omalle päätelaitteelle (pöytätietokone, läppäri, tabletti, älypuhelin) luettavaksi offline-tilassa. Astro Logoksen digitaalinen näköispainos on siis sinulla aina saatavilla paikasta riippumatta.

Astro Logoksen digitaalinen näköispainos kuuluu jäsenetuuksiin. Kun maksat 35 euron vuosimaksun, pystyt lukemaan Astro Logoksen netissä sekä myös lataamalla sen omalle koneellesi pdf-muodossa. Voit jo nyt käydä kokeilemassa miltä digitaalinen näköispainos tuntuu, katsomalla Astro Logos nro 104 tästä.

Mutta haluan silti Astro Logoksen postitse perinteisessä muodossa!

Ei hätää, ei paniikkia. Painettu Astro Logos ei häviä mihinkään tämän muutoksen myötä. Kaikki tulevatkin Astro Logokset tullaan painamaan ja postittamaan niille, jotka ovat tehneet erikseen tilauksen painetusta ja postitetusta Astro Logoksesta. Tällä hetkellä tilaus on mahdollista ottaa 12 kuukaudeksi ja tilaajan on oltava Suomen Astrologisen Seuran jäsen (tilaushetkellä on oltava kuluvan vuoden jäsenmaksu suoritettu).

Huhtikuun alkupuolella vuonna 2018 lähetetään automaattisesti kaikille vuoden 2017 jäsenille sekä jo alkuvuonna 2018 liittyneille jäsenille maksutiedot painetun ja postitetun Astro Logoksen 12 kk tilauksesta. Jos sinulle riittää digitaalinen näköispainos Astro Logos  -lehdestä, jätä tämä maksu maksamatta. Mutta jos haluat Astro Logoksen perinteisesti postiluukkuun painettuna versiona, niin maksa tämä lasku siinä olevien tietojen mukaan.

 

Muista tämä uudesta Astro Logos  -tilausmallista

  • Jos haluat edelleen Astro Logoksen perinteisesti painettuna ja postitettuna, niin maksa saamasi 12 kk Astro Logos tilausmaksu.
    • HUOM! Älä yhdistä tätä maksua jäsenmaksuun, vaan maksa molemmat laskut erikseen laskuissa olevilla viitenumeroilla!
  • Jos tulet toimeen Astro Logoksen digitaalisella näköispainoksella, voit jättää Astro Logos tilausmaksun maksamatta.
  • Jos päätät, että et ota painettua ja postitettua versiota Astro Logoksesta nyt, voit koska tahansa myöhemmin muuttaa mielesi ja tilata perinteisen version Astro Logoksesta. HUOM. Vain tilaushetken jälkeen ilmestyneet Astro Logos numerot lähetetään tilausjakson ajan (ennen tilausta ilmestyneitä numeroita ei lähetetä jälkikäteen.)

Leave a Reply